«Κατάσκοποι» στο Καραϊσκάκη

«Κατάσκοποι» στο Καραϊσκάκη

Δημήτρης Τομαράς
«Κατάσκοποι» στο Καραϊσκάκη

bet365

«Κατάσκοποι» της Άρσεναλ και της Ντόρτμουντ πρόκειται να βρεθούν στο Καραϊσκάκη την Κυριακή, για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του στη Σούπερ Λίγκα με αντίπαλο την Ξάνθη.

Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ θέλουν να έχουν πλήρη εικόνα για την πειραϊκή ομάδα. Για τον λόγο αυτό, θα στείλουν ανθρώπους τους την Κυριακή στο Καραϊσκάκη για το ματς με την Ξάνθη. Για λογαριασμό των «κανονιέρηδων» θα βρίσκεται στις κερκίδες ο Χιούστον Στιούαρτ, ενώ για την Ντόρτμουντ θα είναι ο Κρίστοφ Σούμαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα