Του έσπασε το χέρι! (vid)
Ο Ροέι Λέβι κατάφερε να σπάσει το χέρι του... προπονητή του στην αναμέτρηση της Χαποέλ Ακρ με την Χαποέλ Τελ Αβίβ, στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα σε πλάγιο άουτ!
Ο Ισραηλινός μέσος είχε περάσει στο παιχνίδι στη θέση του Κόζουχ στο 36' και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, καθώς έσπασε το χέρι του προπονητή του, Έλι Κοέν!
Ο Λέβι επιχείρησε να βγάλει την μπάλα σε πλάγιο άουτ, όμως την έστειλε με μεγάλη δύναμη στο δεξί χέρι του προπονητή του, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να υποστεί κάταγμα!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
