Μπέλεκ: «Νίκη για τον κόσμο μας»

Ο Στιβ Μπέλεκ τονίζει με δηλώσεις του στην εφημερίδα «RealSports» ότι θέλει να συνεχιστούν οι νίκες της ομάδας του, μετά το ματς με την Ξάνθη, κόντρα σε μία δύσκολη έδρα όπως του ΠΑΟΚ.
«Τα ντέρμπι είναι τα αγαπημένα μου! Η ομάδα μου δίνει ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, δεύτερο σερί εκτός έδρας, σε μια έδρα που δεν είναι εύκολη. Έχουμε καλή ψυχολογία και παρότι μεσολάβησαν λίγες ημέρες από τον προηγούμενο αγώνα μας, θα μπούμε δυνατά στο γήπεδο και πάλι με στόχο τη νίκη , που θα μας διατηρήσει ψηλά στη βαθμολογία», τονίζει χαρακτηριστικά ο Μπέλεκ και προσθέτει:
«Οι οπαδοί μας στάθηκαν στην Ξάνθη και θέλουμε να τους δώσουμε χαρά με διπλό στην Τούμπα. Αισθανόμαστε όλοι έτοιμοι για το ματς με τον ΠΑΟΚ».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Stoiximan Super League 1: Απαγορευτικά τα 45 δευτερόλεπτα διακοπής από τον ρέφερι σε περίπτωση τραυματισμού παίκτη στο κεφάλι
- Μουκουντί στο Gazzetta: «Πολύ σημαντική η Ευρώπη, τα πάντα για την πρόκριση μαζί με τον κόσμο μας»
- Stoiximan Super League 1: Οι διαιτητές με κακή απόδοση θα πηγαίνουν στον... πάγκο, πως θα «τιμωρούνται» οι ξένοι ρέφερι