Γκουοντολίν: «Δεν είναι στόχος το Καμπιονάτο»

Gazzetta team
Γκουοντολίν: «Δεν είναι στόχος το Καμπιονάτο»

bet365

Ικανοποιημένος από τον βαθμό της Ουντινέζε κόντρα στην Κάλιαρι ο Γκουιντολίν, αφού όπως παραδέχτηκε φοβόταν την κούραση και την αλλαγή κλίματος. Πρώτες οι «ζέβρες» μαζί με «Γιούβε».

Η Ουντινέζε παρέμεινε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος μαζί με την Γιουβέντους, χάρη στο βαθμό που πήρε από την Κάλιαρι στο Σαντ Ελία, πράγμα που χαροποίησε τον τεχνικό της ομάδας, Φραντσέσκο Γκουιντολίν, ο οποίος δήλωσε:

«Είναι ένα καλό αποτέλεσμα, καθώς η Κάλιαρι είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα με πολύ ισχυρή έδρα. Ίσως ήμασταν κουρασμένοι από τα πολλά παιχνίδια. Το φοβόμουν λόγω του κλίματος καθώς ερχόμασταν από το κρύο στη ζέστη της Σαρδηνίας.

Είχαμε ένα καλό ξεκίνημα στη σεζόν, δεν υπάρχει λόγος να το αρνηθούμε καθώς την περασμένη σεζόν σε αυτό το σημείο δεν είχαμε κανέναν βαθμό και τώρα έχουμε οκτώ. Αντιλαμβάνομαι ότι θα ήθελαν να ακούσουν κάτι διαφορετικό από μένα, αλλά η Ουντινέζε πρέπει να επικεντρωθεί σε άλλους στόχους. Ελπίζουμε να γίνουμε ακόμα πιο ισχυροί».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα