Στον Πρόεδρο οι γυμναστές

Gazzetta team
Στον Πρόεδρο οι γυμναστές

bet365

Προσκεκλημένη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια είναι την Τρίτη (27/9) η εθνική ομάδα της ενόργανης που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο τον επόμενο μήνα.

Σε μια ακόμη προσπάθεια να βρεθεί κοντά τους και να ενημερωθεί άμεσα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος τους, λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, ο κ.Παπούλιας συνεχίζει τις επαφές του με τους αθλητές. Αυτή τη φορά, το Προεδρικό Μέγαρο θα επισκεφθούν το μεσημέρι της Τρίτης (27/9) οι πρωταθλητές της ενόργανης γυμναστικής.

Λίγες μόλις ώρες μετά την επιτυχία τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μάριμπορ, όπου η ελληνική αποστολή πανηγύρισε τρία χρυσά μετάλλια σε τέσσερις τελικούς, από τους Λευτέρη Πετρούνια (κρίκοι), Βλάση Μάρα (μονόζυγο) και Βασιλική Μιλλούση (δοκός ισορροπίας) οι Έλληνες αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον πρώτο πολίτη της χώρας, εν όψει και της συμμετοχής τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ιαπωνία.

Τους αθλητές θα συνοδεύσει αντιπροσωπεία της διοίκησης της Ε.Γ.Ο., με επικεφαλής τον πρόεδρο Θανάση Βασιλειάδη, καθώς και οι προπονητές τους.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα