«Κατάσκοποι» στο Καραϊσκάκη
«Κατάσκοποι» από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και την Σαμπντόρια πρόκειται να βρεθούν την Κυριακή στο Καραϊσκάκη για να δουν τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες στο φαληρικό γήπεδο θα είναι και ο Φερνάντο Σάντος.
Εκπρόσωποι από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και την Σαμπντόρια αναμένεται να δώσουν το παρών την Κυριακή στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσουν την... μάχη του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Εκτός αυτού υπάρχει η πληροφορία ότι στο γήπεδο θα βρεθεί και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής, Φερνάντο Σάντος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
