Έκαψαν ομοίωμα του Τέβες! (photo)
Οι οπαδοί του βρετανικού συλλόγου αποφάσισαν να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους προς τον Αργεντινό επιθετικό, καίγοντας ομοίωμά του σε γέφυρα του Μάντσεστερ, την ώρα που ο Τέβες είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες του συλλόγου για να βρεθεί λύση στο θέμα που προέκυψε την προηγούμενη εβδομάδα (αρνήθηκε να αγωνιστεί ως αλλαγή κόντρα στην Μπάγερν).
Σε γέφυρα κοντά στο γήπεδο της ομάδας, μερίδα φίλων της Σίτι έβαλαν φωτιά σε ομοίωμα του 27χρονου άσου, ενώ στη συνέχεια δημοσίευσαν τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο.
Ο Τέβες βρίσκεται στην πατρίδα του και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να μάθει την απόφαση της διοίκησης, με το μέλλον του να παραμένει αβέβαιο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

