Πρόστιμο σε Μιραλάς

Με την ελπίδα το πάθημα να γίνει... μάθημα στον Κέβιν Μιραλάς, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επέβαλαν πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ στον Βέλγο για την αντίδρασή του κατά τη διάρκεια της αντικατάστασής του στο ματς με την Άρσεναλ.
Ο Βέλγος άσος βρέθηκε στις 13:00 στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο. Στη συνέχεια ο Μιραλάς απολογήθηκε και του επιβλήθηκε το πρόστιμο που θα πληρώσει λόγω της κακής συμπεριφοράς του στο ματς με τους Λονδρέζους.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.