«Εξάρα» από Πλατανιά
Με σκορ 6-1 διέσυρε ο Πλατανιάς την Ασή Γωνία σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Μάλεμε. Ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, ο Πλατανιάς, απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο καθώς αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από το γκολ του Καραδάκη στο 4ο λεπτό, «απάντησε» με πέντε διαδοχικά τέρματα τα οποία σημειώθηκαν μέσα σε 31 λεπτά!
Στο 6’ μετά από σέντρα του Μαραγκουδάκη, ο Κλαψινός με αυτογκόλ έφερε το ματς στο 1-1 ενώ το 2-1 επιτεύχθηκε από πλασέ του Μιρτσέτα που πήρε τη μπάλα από τον Γκονζάλες. Στο διάστημα από το 30ό έως και το 37ο λεπτό ο Πλατανιάς σημείωσε τρία γκολ, με τον Μαραγκουδάκη να σκοράρει δύο φορές (30’ και 36’) και τον Γκονζάλες να πετυχαίνει στο 37’ το 5-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 75’ ο Μαρτσάκης.
Στο παιχνίδι με την Ασή Γωνιά αγωνίστηκε για 60 λεπτά ο Βασίλης Σκούρτης ο οποίος μάλιστα είχε συμμετοχή σε κλασική ευκαιρία για τον Πλατανιά στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Φραγκιαδάκη στο 48’.
Πλατανιάς: Λαζαρίδης (60’ Παπαδόπουλος), Παληγεώργος (60’ Μπινιχάκης), Τσεσμελής (60’ Κουρτεσιώτης), Τζανής (60’ Κονονένκο), Ραπτάκης (60’ Τσικνίδης), Πότσι (60’ Πουλάκης), Παπαζούδης (60’ Μανουσάκης), Μιρτσέτα (60’ Βαγιωνάκης), Μαραγκουδάκης (60’ Μαρτσάκης), Γκονζάλες (60’ Δράμι), Σκούρτης (60’ Δρακάκης).
Ασή Γωνιά: Φραγκιαδάκης, Αντουράκης, Μανωλακάκης (46’ Μπερνιδάκης), Κλαψινός (46’ Κριάρης), Δελήμπασης Αλ., Δοντσίδης (46’ Δελήμπασης Χαρ.), Κεφάκης, Χαρατσής (46’ Ταταράκης), Δημήτρης (46’ Ιβάνοφ), Καραδάκης (46’ Σηφακάκης), Μπαξεβάνης (46’ Γύπαρης).
Ανδρέας Παντζιαράς: «Τα παιδιά έχουν και κίνητρο και ενθουσιασμό»
Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Πλατανιά, Ανδρέας Παντζιαράς, δήλωσε: «Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Βέβαια ο αντίπαλος ήταν σίγουρα χαμηλότερης δυναμικότητας. Βγάλαμε στο γήπεδο αυτά που δουλέψαμε τις τελευταίες μέρες. Τα παιδιά έχουν πλέον κίνητρο και ενθουσιασμό αλλά και στόχο, όπως άλλωστε και όλη η ομάδα, να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Έχω μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένος απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές. Σίγουρα κάποιοι είναι πιο έτοιμοι στο να ενταχθούν στην ομάδα για τη Β’ Εθνική, αλλά γενικά όλα τα παιδιά καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
