«Βέβαιοι για νίκη οι Έλληνες!»
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντάριο Κρέσιτς στην κροατική ιστοσελίδα glas-slavonije.hr:
Για την καριέρα του στον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα. Τα τελευταία δύο με τρία χρόνια πρωταγωνιστεί και οι φιλοδοξίες ολοένα και αυξάνονται. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, είναι ένα κλαμπ που βρίσκεται μόνιμα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχουμε ανεβάσει τον πήχη, πλέον μπορούμε να μιλάμε για πρωτάθλημα. Η ατμόσφαιρα είναι καλή, αλλά όταν χάνουμε υπάρχει δυσαρέσκεια, όπως άλλωστε συμβαίνει και οπουδήποτε αλλού. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα την περασμένη εβδομάδα· πρώτα είχαμε το ντέρμπι της ΑΕΚ, το οποίο κερδίσαμε 3-0, μετά παίξαμε στην έδρα της Ρουμπίν Καζάν και ακολούθησε η ήττα με 2-1 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είχε ένα μικρό πλεονέκτημα, διότι στην Ευρώπη έπαιξε μία μέρα νωρίτερα από εμάς».
Για την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Κροατία: «Η ατμόσφαιρα φτιάχνεται σταδιακά. Μέσα από αυτή τη συνάντηση μπορούμε να κάνουμε αποφασιστικό βήμα για την πρώτη θέση του ομίλου. Οι Έλληνες είναι αισιόδοξοι, καθώς παίζουν στο σπίτι τους και είναι βέβαιοι ότι θα κερδίσουν τους τρεις βαθμούς. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Οι Έλληνες δεν σκέφτονται καθόλου την αποτυχία».
Για την ενδεχόμενη κλήση του στην Εθνική Κροατίας: «Είμαι απόλυτα πεπεισμένος για την ποιότητα που έχω. Ξέρω ότι ο λόγος που δεν έχω κληθεί είναι πως άργησαν να με γνωρίσουν. Πάντως, θα περιμένω την ευκαιρία μου».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
