Στα χνάρια του Πάρκερ ο Μαϊνμί

Gazzetta team
Στα χνάρια του Πάρκερ ο Μαϊνμί
Την δόξα του Τόνι Πάρκερ που επέστρεψε στο γαλλικό πρωτάθλημα φαίνεται ότι ζήλεψε ο Ίαν Μαϊνμί, ο οποίος εξετάζει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Χάβρη κατά την διάρκεια του lockout με τον κατώτατο μισθό.

Ο 25χρονος σέντερ απέρριψε πρόσφατα πρόταση συνεργασιας από το Στρασβούργο, ωστόσο η απάντηση πιθανόν να είναι διαφορετική στην περίπτωση της Χάβρης μιας και πρόκειται για την ομάδα της «νιότης» του προτού μετακομίσει στην Πο Ορτέζ και κατόπιν στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα catch-and-shoot ο Γάλλος ΝΒΑer θα μπορούσε να πει το «oui» στην πρώην ομάδα του, η οποία προσπαθεί να βρει λύση στο θέμα της κάλυψης της ασφάλειας του.

Την περασμένη σεζόν, ο Μαϊνμί είχε 3.1 πόντους και 2.0 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στους Ντάλας Μάβερικς, κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα