Πιθανόν χωρίς ξένους το Μαρούσι

Gazzetta team
Πιθανόν χωρίς ξένους το Μαρούσι

bet365

Οι οφειλές του Αμαρουσίου προς τον Τζάρεντ Χόμαν ίσως δεν επιτρέψουν στην ομάδα του Αμαρουσίου να αγωνιστεί με τους ξένους παίκτες κόντρα στον Παναθηναϊκό για το θεσμό του Κυπέλλου (11/10).

Το Μαρούσι χρωστάει ακόμα χρήματα στον Τζάρεντ Χόμαν κι έτσι υπάρχει περίπτωση η ομάδα να κατέβει στον αγώνα του Κυπέλλου με Έλληνες παίκτες, αλλά και με παιδιά από την εφηβική ομάδα. Ο Χόμαν ζητάει τα χρήματα του κι αν δεν τα εξοφλήσει η ομάδα των βορείων προαστίων η FIBA ίσως μπλοκάρει τις μεταγραφές των ξένων, όπως έκανε και στην περίπτωση της Βαγιαδολίδ στη liga endesa.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα