To brand name του Παναθηναϊκού!

To brand name του Παναθηναϊκού!

Δήμος Μπουλούκος
To brand name του Παναθηναϊκού!

bet365

Kάτι περισσότερο από ένας μήνας έχει περάσει από τότε που ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ανακοίνωσε την πρόθεση τη δική του και της οικογένειας του, να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό, ύστερα από 33 χρόνια παρουσίας.

Στην αρχή εκφράστηκε ανησυχία από διαφορετικές πλευρές για το μέλλον της ομάδας, ωστόσο οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν, καθώς μέσα στο διάστημα αυτό η μία πρόταση διαδεχόταν την άλλη, φτάνοντας αισίως σε τρεις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος από το εξωτερικό, οι οποίες ακολούθησαν την πρόταση του Ανδρέα Βγενόπουλου. Και βάζω στοίχημα ότι εάν το θέμα παραμείνει ανοιχτό για περισσότερο καιρό, θα καταφτάσουν αρκετοί ακόμα φάκελοι στα γραφεία της ΠΑΕ...

Το μέγεθος και η ιστορία του Παναθηναϊκού δεν χρειάζονται τεκμήρια για να αποδειχθούν, καθώς αναφερόμαστε στην κορυφαία –μαζί με τον Ολυμπιακό– ελληνική ομάδα.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών πιστοποιεί το brand name του Παναθηναϊκού και το γεγονός ότι αποτελεί μαγαζί-γωνία, κάτι που θα είχε συμβεί φυσικά και με τον Ολυμπιακό εάν δεν είχε διοίκηση!

Εν μέσω οικονομικής κρίσης, σε μια χώρα που καταρρέει και οι μοναδικοί επενδυτές που έρχονται, έχουν μοναδικό σκοπό να... αρπάξουν κι όχι να δώσουν, το «τριφύλλι» συνεχίζει να ανθίζει και να μεγαλώνει!

Με ιστορία βαριά και μεγάλη, με εκατομμύρια οπαδούς, με εγκαταστάσεις και ποδοσφαιριστές κλάσης, είναι σίγουρο ότι δεν θα έμενε «ορφανός» ούτε παρατημένος για να ψάχνει εναγωνίως την επόμενη μέρα. Άραβες, Αμερικανοί, Άγγλοι ανοίγουν τα χαρτιά τους επιδιώκοντας να πάρουν την ομάδα, όχι επειδή θέλουν να επενδύσουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά μονάχα στο όνομα του Παναθηναϊκού.

Την ίδια ώρα –σε ένα κοντράστ εικόνων– οι υπόλοιπες ομάδες του ανυπόληπτου ελληνικού ποδοσφαίρου αδυνατούν να βρουν αξιόλογο επενδυτή, ενώ οι δύο «δικέφαλοι» με την τόσο μεγάλη ιστορία και τους αναρίθμητους οπαδούς, προσελκύουν μόνο κάποιες εταιρίες-φαντάσματα ή ανυπόληπτους επενδυτές, οι οποίοι αφού κάνουν το κομμάτι τους και προσελκύσουν επάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, τελικά παίρνουν το... καπελάκι τους και φεύγουν...

Το μέγεθος του Παναθηναϊκού λοιπόν είναι τεράστιο και πλέον αυτό που πρέπει να προσέξουν όσοι αποφασίσουν για την επόμενη μέρα, είναι να το διαφυλάξουν!

Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει τους ενδιαφερόμενους, ούτε θα αξιολογήσω τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία της πρότασης. Υπάρχουν μέτοχοι στον Παναθηναϊκό που μπορούν να το κάνουν και να αποφασίσουν για το μεγαλύτερο συμφέρον της ομάδας.

Σε αυτό τον τομέα πρέπει πλέον, να δοθεί όλο το βάρος. Στην επιλογή της καλύτερης πρότασης, η οποία θα συνάδει με την ιστορία του Παναθηναϊκού και θα συγκεντρώνει όλες τις προυποθέσεις για να φτάσει και πάλι το «τριφύλλι» στην κορυφή. Όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα