Δεν μετανιώνει ο Μερτεζάκερ
Χαρούμενος αισθάνεται στην Άρσεναλ ο Περ Μερτεζάκερ, τονίζοντας πως δεν μετάνιωσε ούτε στιγμή για τη μεταγραφή που πήρε από τη Βέρντερ Βρέμης στους Λονδρέζους.
Ο αμυντικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League μίλησε για την προσαρμογή του στην Άρσεναλ, επισημαίνοντας:
«Πάντα ήθελα να παίξω σε αυτή την ομάδα. Τώρα είμαι πολύ περήφανος που επιτέλους τα κατάφερα να είμαι εδώ. Φυσικά σκέφτομαι τη Βέρντερ. Σας διαβεβαιώνω πως ποτέ δεν μετάνιωσα που ήρθα στην Άρσεναλ και ποτέ δεν θα το κάνω».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
