Δεν έχει ταβάνι αυτή η Εθνική!

Δεν έχει ταβάνι αυτή η Εθνική!

Gazzetta team
Δεν έχει ταβάνι αυτή η Εθνική!

bet365

Τα επιτεύγματα της Εθνικής μας ομάδας είναι πραγματικά απίστευτα στον χώρο του Αθλητισμού, με το θαύμα του Euro 2004 να εξηγείται από τον… Αϊνστάιν και την Ελλάδα να βλέπει πλέον μέχρι και είσοδο στην κορυφαία πεντάδα του κόσμου!

Είναι κάτι το απίστευτο· πραγματικά εξωπραγματικό. Αυτή η Εθνική ομάδα των 16 σερί αγώνων δίχως ήττα πήρε… τρένο την πρόκριση στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας και οι Έλληνες φίλαθλοι αρχίζουν να θυμούνται –και όχι άδικα– την ομάδα του 2004.

Τα θαύματα αποκαλούνται θαύματα ακριβώς διότι υλοποιούνται μονάχα μια φορά, μα οι συμπτώσεις, όπως είχε πει ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, παύουν να είναι συμπτώσεις όταν επαναλαμβάνονται. Και η «γαλανόλευκη» των συμμετοχών σε τρία διαδοχικά Euro και ένα Μουντιάλ σε μια δεκαετία, μόνο… πυροτέχνημα δεν αποδείχθηκε.

Πρόκειται για μια αληθινή και μοναδικά υγιή όαση στη μέση του πουθενά της ελληνικής μιζέριας και αυτός είναι ο λόγος που μας κάνει να μιλάμε για… εκπλήξεις, τυχαία γεγονότα, θαύματα και άλλα σχετικά. Κι όμως! Αυτή η Εθνική με συνέπεια επιτυχιών σε βάθος δεκαετίας απέδειξε αυτό που δυσκολευόμαστε και οι ίδιοι να παραδεχτούμε!

Απέδειξε ότι πλέον ανήκει στην ελίτ! Είναι από τις υπερδυνάμεις του χώρου! Μία εκ των κορυφαίων Εθνικών ομάδων ανά την υφήλιο που ανέδειξε η πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα και συνεχίζει την πορεία της προς την καταξίωση με την άριστη μετάβαση από τη «χρυσή» εποχή Ρεχάγεκλ σε αυτήν του Σάντος.

 

Μιλάμε για μια ομάδα που επί 16 σερί παιχνίδια, επίσημα και φιλικά, δύσκολα και εύκολα, εντός και εκτός έδρας, παίρνει νίκες, κάνει ανατροπές, παίζει υποδειγματική άμυνα, προσφέρει συγκινήσεις και αποτελεί σημείο αναφοράς ακόμα και από τους πάντα επικριτικούς ξένους, οι οποίοι υποκλίνονται δειλά στο μεγαλείο της.

Η Εθνική μας ομάδα πλέον σκαρφαλώνει δυναμικά στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA και μάλιστα μπορεί να φτάσει μέχρι και στο Top-5 του κόσμου τους αμέσως επόμενους μήνες, μια και οι προπορευόμενες ομάδες βρίσκονται μόλις μια ανάσα από τη «γαλανόλευκη»!

Παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος βλέπουν την Εθνική μας πλάτη, ενώ η ομάδα μας προσπερνά πλέον και την Αργεντινή για πρώτη φορά στην ιστορία της και φτάνει μέχρι και το Νο8 του κόσμου, ενώ βρίσκεται μια ανάσα μόλις από το προσπέρασμα και της… Βραζιλίας! Είναι απίστευτο, αλλά είναι… ελληνικά αληθινό!

Αυτή η ομάδα κάθε μέρα μάς αποδεικνύει ότι δεν έχει ταβάνι στις δυνατότητές της! Κάθε μέρα πάει και πιο ψηλά, πιο μακριά. Ανεβάζει τον πήχη και τον υπερβαίνει με ψυχή και ελληνική καρδιά. Άραγε μέχρι πού μπορεί να φτάσει στο επικείμενο Euro του 2012;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα