«Ζήτησαν»... επτάστερη οι παίκτες

«Ζήτησαν»... επτάστερη οι παίκτες

Γιάννης Ράμμας
«Ζήτησαν»... επτάστερη οι παίκτες

bet365

Η νέα εμφάνιση εντυπωσίασε τους παίκτες, που ένας-ένας τόνισαν με πίστη πως μπορούν να επαναλάβουν τις επιτυχίες του πρόσφατου παρελθόντος και να δώσουν εκ νέου χαρά στον κόσμο της ομάδος.

Οι παίκτες της ομάδας, πλην του Κώστα Τσαρτσαρή (ίωηση), έπαιξαν το ρόλο του μοντέλου στην παρουσία της νέας εμφάνισης, με τους μισούς να φορούν την άσπρη, τους άλλους μισούς την πράσινη, ενώ μόνο ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Διαμαντίδης, εμφανίστηκε με τη μαύρη.
ενώ ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δήλωσε:

«Είμαι εδώ για να δουλέψουμε σκληρά και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα, ώστε να επαναλάβουμε τις επιτυχίες της περσινής χρονιάς» είπε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ενώ ο νεοαποκτηθείς Ντέιβιντ Λόγκαν στάθηκε στο πόσο άνετα νιώθει με την νέα φανέλα: «Είναι η πιο άνετη εμφάνιση που έχω φορέσει ποτέ. Πραγματικά, δεν αγχώνομαι μήπως δεν αισθανθώ καλά, είναι υπέροχη η φανέλα».

Με τη σειρά του ο Στίβεν Σμιθ είπε: «Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεται να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω».

Ο επίσης... rookie του «τριφυλλιού» Αλέξης Κυρίτσης υπογράμμισε πως «ελπίζω να βάλω κι εγώ το... λιθαράκι μου, ώστε να βοηθήσω στις επιτυχίες της ομάδας, ικανοποιώντας τον κόσμο, το τεχνικό επιτελείο και τους προέδρους», ενώ ακόμη ένα καλοκαιρινό απόκτημα, Ο Πατ Καλάθης, σημείωσε: «Είμαι στην ομάδα για να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο, προκειμένου να επαναλάβουμε τις περσινές επιτυχίες. Δουλεύουμε σκληρά».

 

Το όνομα της νέας «εξάστερης» είναι NBA Revolution 30. Το νούμερο «30» αναφέρεται στον αριθμό των ομάδων του ΝΒΑ, ενώ ο εκπρόσωπος της Adidas τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι από τις πρώτες ευρωπαϊκές ομάδες που φοράνε το συγκεκριμμένο μοντέλο.

Η νέα φανέλα έχει ένα ανάγλυφο τριφύλλι στο στήθος, το οποίο στην λευκή εκδοχή είναι λιγότερο εμφανές, ενώ εκτός από το έκτο αστέρι που φρόντισε να ράψει από τον περασμένο Μάιο, η φανέλα της σεζόν 2011-12 έχει κι άλλες αλλαγές. Ο αριθμός και το επώνυμο κάθε παίκτη αναγράφεται με διαφορετικό στυλ απ' ό,τι συνήθως και φέρνει κάτι σε υπερήρωα κόμικ, πάνω από το επώνυμο υπάρχει η ελληνική σημαία, ενώ στην κορυφή του σορτς υπάρχει το έμβλημα του συλλόγου, το τριφύλλι. Επίσης το «τριφύλλι» δε συνεχίζει με την Cosmote ως βασική χορηγός του και σύναψε συμφωνία με τον ΟΠΑΠ, ώστε να αναγράφεται στις νέες εμφανίσεις «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα