Ο Λέτο, η Χρυσαυγή και Λοΐζου part 2!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Ο Λέτο, η Χρυσαυγή και Λοΐζου part 2!

bet365

Η Λόλα έγινε μαμά! Τι να σου λέω φιλενάδα μου για το υπέροχο όνειρο που είδα!! Ένα καταπληκτικό ξανθούλι μωράκι έκανε, με καρέ μαλλί! Εντάξει, το καρέ είναι λίγο σουρρεαλιστικό, αφού κανένα παιδί δε βγαίνει από τη μήτρα σα να το ‘σκασε από τα Dino, αλλά ήταν μια σκέτη γλύκα.

Πανέμορφο! Κοίταξα μετά τον ονειροκρίτη και διάβασα πως σημαίνει ότι περιμένετε κάτι δικό σας να δημιουργηθεί και θυμήθηκα εκείνο που έγραψα και χθες. Μα, τι συμβολισμός ήταν αυτός!!! Λες να είναι τόσο όμορφο φιλενάδα κι εκείνο που περιμένει η Λόλα?? Πραγματικά, όμως, ενθουσιάστηκα. Τόσο πετυχημένο όνειρο είχα να ακούσω από τότε που έβλεπε ο Λαζαράκος να τρυπώνει στο δωμάτιο της Λόλας και να γίνεται χαμός!

Ο χαμός τώρα έχει μεταφερθεί σε άλλα επίπεδα... Δε θέλω να σε κουράσω πολύ φιλενάδα μου, γιατί η απογοήτευση από μόνη της μπορεί να είναι η πιο δυνατή πράξη. Και να ξέρεις κάτι για να στα πω και φιλοσοφημένα, που ξέρω ότι σου αρέσουν. Αν κάποια στιγμή αρχίσει να δημιουργείται μέσα σου η εντύπωση πως έχεις κάνει λάθος για κάποιον άνθρωπο, το πιθανότερο είναι πως όντως το έκανες. Το θέμα είναι αν μπορείς εσύ να το διορθώσεις, γιατί σίγουρα δεν μπορείς να τον διορθώσεις! Δες για παράδειγμα τι κεντρική μας φωτογραφία...

Ο νευρικός Λέτος και η Χρυσαυγή!

Έκανε δύο λεπτάκια μια αναζήτηση η Λόλα και βρήκε ότι το ίδιο θέμα είχαμε και πριν περίπου ένα μήνα. Στις 23 Σεπτεμβρίου, ο Σεμπαστιάν Λέτο είχε «σκάσει» μύτη σε τραπέζι των παικτών του Παναθηναϊκού κι έμοιαζε ιδιαίτερα εκνευρισμένος. Το λόγο δεν το μάθαμε ποτέ, αλλά φαίνεται πως το παλικάρι κάτι το βασανίζει τελευταία... Μάλλον θα έμαθε κι εκείνος για τη συμπεριφορά του Λαζαράκου κι έχει σκάσει! Κακώς, γιατί έχουν τόσα κοινά οι δυο τους!!! Φαίνεται, λοιπόν, πως και ο Αργεντινός μέσος του Παναθηναϊκού δεν αντέχει το πρωινό ξύπνημα! Κοιτάξτε τον στην κεντρική μας φωτογραφία!!!

Έτοιμος να ορμήσει στον φωτογράφο είναι, για να μην πω για τα «hijos de puta» που πρέπει να κατεβάζει από μέσα του, στη στιγμή που τον έχουν περάσει για κέρινο ομοίωμα για φωτογραφίζονται μαζί του. Ωραίος θα ήταν στο τσίρκο εκείνης της Μαντάμ ο Σεμπαστιάν... Τα ματάκια του κυρίως και το βλέμμα του ειδικότερα θα χαλούσαν κόσμο. Εσύ, βρε ματάκια μου, γιατί επιλέγεις να χαλάς εμένα??? Είδες ευαισθησίες η Λόλα, χρησιμοποιεί και υποκοριστικά τώρα... Θα φταίει φαίνεται η μητρότητα, με άλλαξε ως άνθρωπο!

Αφήνουμε τον Σεμπαστιάν και περνάμε σε ένα άλλο θέμα, που αφορά τον Παναθηναϊκό. Και να θες δεν μπορείς να ξεφύγεις!! Μόνο και μόνο εις μνήμην της καλής μας της ΚΑΝΕΛ (σαν την καλή μας τη γελάδα), που μας λείπει πιο πολύ κι απ’ τον Λαζαράκο (εντάξει, υπερβολή) πρέπει να στεκόμαστε στο αγαπητό τριφύλλι. Η Χρυσαυγή Ατσιδάκου, σύζυγος του Αλέξανδρου Τζόρβα, φιλοξενήθηκε σήμερα στην «Πρωινή Μελέτη» και απορώ γιατί δεν με ενημέρωσε η μητέρα μου! Α, ναι!!! Ετοιμαζόταν να πάει για μπάνιο φιλενάδα, μαζί με κάτι πιγκουΐνους και μια αρκούδα, άσπρου χρώματος αν δεν λανθάνω.

Η δικηγόρος-δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή για τη νέα τους ζωή στην Ιταλία και την απόφασή της να ακολουθήσει τον Αλέξανδρο στο Παλέρμο, παρά τις ανοικτές υποθέσεις της στην Αθήνα. «Δεν είναι έτσι. Ούτε εκείνος θέλει να εξαρτώμαι από εκείνον. Ποτέ δεν κάθησα σπίτι μου και είναι κάτι που ούτε ο Αλέξανδρος θα επιθυμούσε», δήλωσε, ενώ μίλησε για το λόγο που προσπαθούν αμφότεροι να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας. «Με ενοχλεί το ψέμα, όπως όλους και αφετέρου ο λόγος που προσωπικά δεν θέλουμε να ασχολούνται με τα προσωπικά μας, είναι ότι δεν θεωρώ ότι θα κάνει καλό στη δική μας σχέση. Η πολύ δημοσιότητα φέρνει και κυνηγητό, φέρνει κι άλλα πράγματα. Όταν αρχίσουν να μπαίνουν στα προσωπικά σου, τα θέτει σε κίνδυνο».

Αυτό λες φιλενάδα να μας έφαγε με τον Λαζαράκο?? Γιατί, όμως; Εμένα πάντα μ’ άρεσε το κυνηγητό!!! Το κρυφτό, επίσης, το λάστιχο, το περνά περνά η μέλλισα και κυρίως η σκέψη πως ίσως η πράξη να ήταν κάτι που υπάρχει και στη δική μου μνήμη. Αλλά με κάτι τέτοια παραμυθιάζεται η Λόλα και χαλάει την ηρεμία της.



Αλεξάνδρα Part II!

Η Λόλα έκανε ένα μεγάλο λάθος και το πληρώνει με τη χαμένη ηρεμία της, αλλά η Αλεξάνδρα τη βρήκε. Επειδή αντιλήφθηκε πως σε απασχόλησε το θέμα αγαπημένη μου φιλενάδα, δεν θα μπορούσα παρά να σε ενημερώσω για τη συνέχεια. Η ειρήνη και η γαλήνη που ποτέ δεν θα βρουν η Λόλα με τον Λαζαράκο, επανήλθε στη ζωή της Αλεξάνδρας Λοΐζου και του άγνωστου ποδοσφαιριστή του Άρη, που όπως μαθαίνουμε σε δεύτερη ανάγνωση είναι και ταλαντούχος. Το διάσημο μοντέλο επέστρεψε με δεύτερη κοινοποίηση στο Facebook σχετικά με το θέμα κι επειδή είναι στα greeklish κάντε ένα κουράγιο και διαβάστε την.

«Loipon epeidi polla graftikan kai polla akoustikan.. Gia na teliwnei to thema me ton «talantouxo» podosfairisti tou Ari..Otan tou esteila to «apeilitiko», minuma opws to apokalesan ta mesa, i apantisi tou itan «Tremw olokliros twra...» eirwnika.. Kai otan mesa se 24 wres eide ti akrivws epikratise sta site,radio,efimerides k tv..Erikse ton «andriko» tou egwismo kai mou edeikse stin kurioleksia poso olokliros etreme stelnontas mou ''Sygnwmi...Egine pareksigisi....kai xilies dio akoma asunartisies.. Entaksei loipon afou katalave to lathos tou estw kai arga prwtou kanw ta logia mou prakseis, ton «sunxwrw» giati eimai kalos athrwpos kai oloi mas kanoume lathoi!! Na kserei omws aytos o kurios kai alloi omoioi tou oti opoios den sevetai mia kuria oti kai aytes oi kuries an oxi me tin muiki dunami alla me tin psikixi mporoun na tous kanoun na tremoun oloklirous!»

Αυτό που λες φιλενάδα ήταν το νόημα και η Λόλα θέλει να σταθεί κυρίως στο «μίνυμα» και τα «λάθοι»!!! Γιατί καταλαβαίνεις τις επιρροές που έχω δεχτεί βαθιά μέσα μου από τη δασκαλίτσα και δεν μπορώ να βλέπω τέτοια ορθρογραφία, ακόμα και στα greekglish. Άσε που ως μάνα έχω, πλέον και ευθύνες! Πάει κι αυτό φιλενάδα... Ο ήλιος που μας ζέσταινε εδώ και δύο ημέρες να μοιάζει πλέον ως μια οφθαλμαπάτη, όμοια με εκείνη που δημιουργεί ένα μήνυμα (ή μήπως μίνυμα) που ο καθένας αντιλαμβάνεται όπως θέλει να φαντάζεται. Επέστρεψαν τα σύννεφα, επέστρεψε η μελαγχολία, επέστρεψε η απογοήτευση. Δε βαριέσαι... Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε και με το καλό να γεννηθεί το παιδάκι που περιμένει η Λόλα!!! Δε μπορεί; Κάποιο συμβολισμό έχει το όνειρο!!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα