Μπιλιάρδο με τον... διαιτητή!

Θάνος Σαρρής
Μπιλιάρδο με τον... διαιτητή!

bet365

Οι οπαδοί της Σάλκε δεν... ξεχνούν τον διαιτητή Μάρκους Μερκ και το «κλεμμένο πρωτάθλημα» πριν από δέκα χρόνια και έτσι αποφάσισαν να του πετάξουν μια μπάλα μπιλιάρδου!

Το Sky Sports Germany είχε τη... φαεινή ιδέα να τοποθετήσει τον πρώην διαιτητή σε γραφείο λίγα μέτρα από την κερκίδα των οπαδών, ώστε να σχολιάζει ζωντανά το ματς με την Καϊζερσλάουτερν. Ο Μερκ αποτελεί... persona non grata για τους οπαδούς της Σάλκε, καθώς το 2001 είχε δώσει αμφισβητούμενο φάουλ στην Μπάγερν Μονάχου στις καθυστερήσεις του τελευταίου ματς της χρονιάς με το Αμβούργο, από το οποίο οι Βαυαροί σκόραραν και «έκλεψαν» τον τίτλο από τη Σάλκε.

Οι οπαδοί περιέλουσαν τον πρώην διαιτητή με μπίρα και του πέταξαν διάφορα αντικείμενα, ανάμεσά τους και μια μινιατούρα μπάλας μπιλιάρδου! Η αστυνομία πάντως ανακοίνωσε ότι έχει εντοπίσει τρεις από τους δράστες και θα προχωρήσει σε συλλήψεις.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα