Πολυτιμότερος ο Κεμπ
Ο Ντερόν Ουίλιαμς αποτελεί το μεγάλο αστέρι της Μπεσίκτας, ωστόσο το ταλέντο του 27χρονου γκαρντ ήταν εκείνο που έλαμψε στην πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος οδηγώντας την ομάδα του σε εύκολη επικράτηση επί της Μπαντίρμα με 107-69.
Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Ντάριους Ουάσιγκτον. Ο γνωστός από το πέρασμα του σε Άρη και και ΠΑΟΚ κόμπο γκαρντ πέτυχε 23 πόντους στην νίκη της Τουρκ Τέλεκομ επί της Αντάλια με 94 – 85.
Την τριάδα συμπλήρωσε ακόμα ένας παίκτης της Μπεσίκτας, ο Ντέιβιντ Χόκινς που σκόραρε 22 πόντους στην εμφατική νίκη της ομάδας του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
