Χωρίς «Λύμπε» στη Ρωσία

Χωρίς «Λύμπε» στη Ρωσία

Gazzetta team
Χωρίς «Λύμπε» στη Ρωσία
Με μισή ομάδα θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στη Ρωσία για την αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ Μόσχας αφού εκτός των τιμωρημένων και των τραυματιών, ο Κωστένογλου άφησε στην Αθήνα και τον Λυμπερόπουλο.

Αμέσως μετά την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (17/10) ο Έλληνας τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που αναχωρούν αύριο στις 14.00 για την Μόσχα για την αναμέτρηση του Europa League με αντίπαλο την Λοκομοτίβ, στην οποία δεν βρίσκεται ο «Λύμπε».

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος δούλεψε στο γυμναστήριο και έκανε ελαφρύ τρέξιμο υπό τις οδηγίες του Νίκου Πανταζή. Ο Νίκος Γεωργέας ξεκίνησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές πλην του Έιντουρ Γκούντγιονσεν γυμνάστηκαν κανονικά.

Σε απόδοση 9.25 μας προσφέρεται το διπλό της ΑΕΚ στην Μόσχα από την bwin.com

Η αποστολή για το ματς με τη Λοκομοτίβ αποτελείται από τους Αραμπατζή, Μοσχονά, Καφέ, Κοντοέ, Χέλγκασον, Μανωλά, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμά, Καράμπελα, Λαγό, Βάργκας, Μπερνς, Κλωναρίδη, Γκέντσογλου, Τσουκαλά.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10.00.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα