Σηφάκης: «Δεν είχαμε υπομονή»

Σηφάκης: «Δεν είχαμε υπομονή»

Απόστολος Παγώνης
Σηφάκης: «Δεν είχαμε υπομονή»

bet365

Ο Μιχάλης Σηφάκης είδε το παιχνίδι του Άρη με τον Εργοτέλη από τις κερκίδες και δεν έκρυψε την στενοχώρια του για την ισοπαλία. Ο Κρητικός τερματοφύλακας με δηλώσεις του εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία του Άρη, ενώ μίλησε και για την μεταγραφολογία.

Ο διεθνής τερματοφύλακας των «κίτρινων» με δηλώσεις «Athletic Radio 104,2» δήλωσε τα εξής: «Επειδή ακούγονται πολλά και γενικά σε κάθε μεταγραφική περίοδο και αυτό με ενοχλεί και με εκνευρίζει. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία συζήτηση και καμία πρόταση. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι πως θα επιστρέψω στην δράση γιατί μπροστά υπάρχει ένα Euro. Αυτό που με απασχολεί είναι να γυρίσω δυνατός και υγιής ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου γιατί θα υπάρχουν και τα πλέι – οφ που είμαι αισιόδοξος ότι θα βρίσκεται μέσα. Αυτοί είναι οι στόχοι μου, να βοηθήσω τον Άρη και να πάω στο Euro με την εθνική».


Για το ματς με τον Εργοτέλη: «Παρά την βροχή, ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και δεν δυσκόλευε τις προσπάθειες των δύο ποδοσφαιριστών. Αυτό είναι πολύ καλό και βοήθησε αρκετά τις δύο ομάδες. Η αλήθεια είναι ότι είναι ένα από τα καλά παιχνίδια του πρωταθλήματος. Είχε ρυθμό, υπήρχαν προϋποθέσεις για να παίξουν οι ομάδες καλό ποδόσφαιρο αλλά και να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλό για την ομάδα μου ενώ ο Εργοτέλης όταν μείναμε με 10 παίκτες, πίεσε και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την υπομονή που δείξαμε στο πρώτο και δυστυχώς αυτό το πληρώσαμε με το γκολ που δεχτήκαμε στις καθυστερήσεις. Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν ανταπεξήλθαν αρκετά καλά και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον Άρη. Από εκεί και πέρα, η ομάδα μου ήταν καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και αυτό που μας έκανε να χάσουμε τους δύο βαθμούς της νίκης ήταν η απουσία της υπομονής και αυτό μας στοίχησε τη νίκη».


Για τον Μάρκο Βελλίδη είπε: «Το ότι η ομάδα έχει δύο βαθμούς στα παιχνίδια με την Ξάνθη και τον Εργοτέλη οφείλεται στην απόδοση του Μάρκου. Είναι πολύ σημαντικό για έναν τερματοφύλακα να αγωνίζεται συνεχώς και να αποκτά έναν ρυθμό και πραγματικά του αξίζουν συγχαρητήρια για την απόδοση του».

Για την πορεία του Αρη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος τόνισε: «Έχει γίνει μια αλλαγή στην ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Δεν υπάρχει ο λεγόμενος κορμός, υπάρχουν νέοι παίκτες και χρειάζεται χρόνος για είναι μεγάλη ομάδα και υπάρχει πίεση για αποτελέσματα. Θα πρέπει να υπάρχουν ισορροπίες και καλοί παίκτες ώστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις».

Τέλος μίλησε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα ντέρμπι και δεν έχει σημασία ούτε η παράδοση, ούτε τα προηγούμενα παιχνίδια. Σε ένα ντέρμπι, οι παίκτες θέλοντας και μη είναι υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουν ένα παιχνίδι διαφορετικό από τα άλλα γιατί για εμένα είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα. Θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και με ένα γεμάτο γήπεδο θα είμαστε πολύ πιο δυνατοί». Αναφερόμενος, τέλος, στην εθνική ομάδα είπε: «Το είχα πει και πριν από το παιχνίδι με το Ισραήλ, ότι η εθνική ομάδα είναι παράδεισος για εμάς που αγωνιζόμαστε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αν σκεφτεί κάποιος νοήμων άνθρωπος ότι περάσαμε και την Αργεντινή στην παγκόσμια κατάταξη φτάνοντας στην 8η θέση. Όμως, παρά την μεγάλη επιτυχία, δεν βλέπω στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ να αγωνίζονται πολλοί Έλληνες παίκτες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα