«Πολύ ικανοποιημένοι από την ομάδα»

«Πολύ ικανοποιημένοι από την ομάδα»

Δημήτρης Τομαράς
«Πολύ ικανοποιημένοι από την ομάδα»

bet365

Μεγάλος ενθουσιασμός αλλά και ικανοποίηση επικρατεί στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την επικράτηση σε βάρος της Ντόρτμουντ. Πήραν και τα... πολύμπριζα οι Γερμανοί!

Όπως έλεγαν οι διοικούντες την ομάδα του Πειραιά ύστερα από την αναμέτρηση ότι «είμαστε διπλά ικανοποιημένοι από την εμφάνιση της ομάδας. Αποδώσαμε πολύ καλά και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Μία νίκη που θα μας βοηθήσει για την συνέχεια του θεσμού του Τσάμπιονς Λιγκ». Μάλιστα από την μεριά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης μοίραζε παντού συγχαρητήρια.

Στον Ολυμπιακό όπως είναι φυσικό άπαντες είναι πολύ ευχαριστημένοι και από την εικόνα της ομάδας αλλά και από το τελικό αποτέλεσμα, που δίνει άλλον... αέρα για την συνέχεια. Επίσης πρέπει να τονιστεί πως στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού κατέβηκαν μετά τον αγώνα οι τραυματίες, Τοροσίδης και Φουστέρ για να συγχαρούν τους συμπαίκτες τους.

«Χάθηκαν» δύο πολύπριζα...

Απίστευτο και όμως... γερμανικό; Οι υπάλληλοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός αντιλήφθηκαν μετά το τέλος του αγώνα ότι δύο πολύπριζα που είχαν παραχωρήσει στους Γερμανούς δημοσιογράφους για να τα χρησιμοποιήσουν στην διάρκεια του αγώνα είχαν κάνει... φτερά. Μάταια αναζητούσαν τα πολύπριζα τα οποία εν τέλει δεν βρέθηκαν ποτέ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα