Πρόταση τώρα, Πρίγκιπας από βδομάδα!
Το σίριαλ με τον Πρίγκιπα Σουλτάν αντί να μπαίνει στην τελική του ευθεία συνεχίζεται. Αιτία ο τρόπος της καταβολής των χρημάτων, καθώς η πρόταση Βαρδινογιάννη να μπουν τα πρώτα 15 εκατομμύρια ευρώ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, δεν βρίσκει σύμφωνη την πλευρά του Σουλτάν. Μάλιστα, όπως έλεγε ο Τσάκας "δεν θα βάλουμε τα λεφτά μας για να τα διαχειριστούν άλλοι''! Τώρα τι ακριβώς εννοεί και πως θα γίνει αν και μεγαλομέτοχος, άλλοι να κάνουν κουμάντο, μόνο ο Τσάκας το ξέρει.
Παράλληλα, σύμφωνα με τον μάνατζερ από την Καβάλα το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να δοθεί στο φως της δημοσιότητας η πρόταση του Σαουδάραβα ως ''απάντηση'' στην διαρροή Βαρδινογιάννη. Αυτό που ζητά ο Σουλτάν είναι η ''ανταλλαγή'' μετοχών και χρημάτων μέσω τραπέζης! Βέβαια αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι καμία τράπεζα δεν μπορεί να σου διασφαλίσει ότι τα χρήματα θα πάνε στον Παναθηναϊκό.
Πάντως, το πρωί της Παρασκευής οι δικηγόροι των δύο πλευρών αναμένεται να συναντηθούν, ώστε να βρουν την λύση για την καταβολή των χρημάτων και να προχωρήσει η ιστορία. Όσο δεν ολοκληρώνεται η καταρχήν συμφωνία, ο Πρίγκιπας δεν πρόκειται να έρθει, σύμφωνα πάντα με τα όσα διαρρέει ο Τσάκας. Άρα, όπως όλα δείχνουν ο πιθανός ερχομός του που τόσο... διαφημίστηκε αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
