
Ατυχία με Άντιτς

Ο Πέρο Άντιτς τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τη Μπιλμπάο θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.
Ο Σκοπιανός πάουερ φόργουορντ χτύπησε στο μεγάλο δάκτυλο του αριστερού του ποδιού στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τη Μπιλμπάο, την Πέμπτη το βράδυ και πλέον δημιουργεί πονοκέφαλο στον Ντούσαν Ίβκοβιτς, αφού είναι αμφίβολος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Για τον τίτλο οι Πειραιώτες, για την ισοφάριση οι «πράσινοι»
- Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Πού θα δείτε το Game4 Oλυμπιακός - Παναθηναϊκός, το ΑΕΚ - Ολυμπιακός, το Γερμανία - Γαλλία και τον τελικό του Nations League Πορτογαλία -Ισπανία
- Παναθηναϊκός: «Παρά τις επαίσχυντες χειρονομίες του Φουρνιέ που επεδίωξε τη διακοπή του αγώνα, οι φίλοι μας έδειξαν αυτοσυγκράτηση»