O Mπαλοτέλι... μεγάλωσε!

Θάνος Σαρρής
O Mπαλοτέλι... μεγάλωσε!

bet365

Ο Μάριο Μπαλοτέλι μιλάει σε... τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό του, τονίζει ότι πλέον έχει μεγαλώσει και σχολιάζει το... τραγουδάκι που του φωνάζουν οι οπαδοί της Σίτι!

Ο πολιτογραφημένος Ιταλός φέτος παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο και μίλησε στους λόγους που τον έχουν βοηθήσει για να βελτιωθεί. Παράλληλα, μίλησε για το ντέρμπι του Μάντσεστερ και για το τραγουδάκι που του έχουν... σκαρώσει οι «Σίτιζενς».

«Είναι ο πραγματικός Μάριο που έρχεται και δεν είναι σαν τον περσινό Μάριο. Το ήξερα ότι θα μπορώ να παίξω έτσι. Και ο Ματσίνι ήξερα πως έπαιζα, αλλά πέρυσι δεν κατάφερα να φτάσω σε κ0ρυφαίο επίπεδο λόγω του τραυματισμού μου. Ακόμα και την περσινή χρονιά, πιστεύω ότι τα πήγα καλά γιατί δεν έπαιξα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά φέτος ελπίζω να πάω καλύτερα. Με τον τραυματισμό δεν ήμουν σίγουρος για τον εαυτό μου και το σώμα μου. Δεν έκανα τάκλιν γιατί δεν ήμουν σίγουρος. Φέτος νιώθω περισσότερο... ελεύθερος», τόνισε ο Μπαλοτέλι και πρόσθεσε:

«Άλλαξα τα πράγματα στη ζωή μου, είναι σαν να μην ζω στην ίδια πόλη πια. Πλέον μένω έξω από το Μάντσεστερ και είναι πιο ήσυχα. Θα προσπαθήσω να μένω περισσότερο στο σπίτι. Ίσως μείνω με την οικογένειά μου, με τον αδερφό μου ή τον κοπέλα μου. Πέρσι δεν ήταν εδώ, έρχονταν ανά διαστήματα, άλλα έμεναν αλλού. Σίγουρα με βοήθησαν. Επίσης μεγαλώνω. Αν πέρσι μου έλειπε το σπίτι μου πολύ, φέτος ίσως μου λείψει λιγότερο. Είναι εντάξει τώρα. Είμαι χαρούμενος. Το μόνο πρόβλημα στην Αγγλία είναι ο καιρός. Όλα τα άλλα πηγαίνουν καλύτερα».

Ο πρώην παίκτης της Ίντερ κλήθηκε να σχολιάσει το τραγουδάκι που λένε οι οπαδοί της Σίτι και περιγράφει τα... καμώματα του Μάριο, από τα βελάκια που πετούσε σε συμπαίκτη του, μέχρι το πρήξιμο από αλλεργική αντίδραση: «Μου αρέσει, έχει πλάκα. Ήμουν στην Ιταλία και ένας φίλο μου το έδειξε στο YouTube. Μπορώ να το ακούω συνέχεια, είναι το καλύτερο τραγουδάκι που μου έχουν πει.»

Αναφερόμενος στον Μαντσίνι, υποστήριξε: «Με τον Μαντσίνι νοιώθω πολύ άνετα. Τον ξέρω αρκετό καιρό και είναι καλός προπονητής. Με πιστεύει και ακόμα κι όταν κανείς στην Αγγλία δεν με πίστευε, εκείνος το έκανε. Και συνεχίζει να το κάνει. Θέλω να κάνω κάτι σημαντικό εδώ με αυτόν».

Για το ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα στη Σίτι και την Γιουνάιτεντ, τόνισε: «Το Γιουνάιτεντ εναντίον Σίτι αποτελεί ένα διαφορετικό παιχνίδι για την Πρέμιερ Λιγκ. Πρέπει να δίνει τα πάντα. Αν συνήθως τρέχεις στο 100%, στο ντέρμπι πρέπει να τρέχεις στο 200%. Θα έχει... πολύ πλάκα.»

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα