Αγανάκτισε με τους παίκτες του ο Μπαρτζώκας

Γιάννης Ράμμας
Αγανάκτισε με τους παίκτες του ο Μπαρτζώκας

bet365

Ο Πανιώνιος ήταν... αλλού για ένα ημίχρονο και δεν απέφυγε την ήττα στη Ρόδο (72-67), κάτι που έκανε έξαλλο τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

«Είμαι πολύ θυμωμένος με τον τρόπο που παίξαμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καθόλου δράση κι απλώς είχαμε αντίδραση στο δεύτερο. Με τον τρόπο που αμυνθήκαμε, έφυγε το άγχος του Κολοσσού στο πρώτο μέρος. Ο Κολοσσός κέρδισε δίκαια. Εμείς πήγαμε να παίξουμε με την επίθεση, με λάθος τρόπο για να κερδίσουμε. Γενικά ήμασταν σε μία κακή πολύ κακή μέρα. Είχαμε πολύ χαμηλά ποσοστά σε βολές και τρίποντα, αν και διαθέτουμε ικανούς παίκτες. Το ποσοστό μας στα τρίποντα ήταν πλασματικό, αφού στο τέλος μόνο πετύχαμε ορισμένα. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ κι αξίζουν "συγχαρητήρια" στον Κολοσσό για τη νίκη του. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το πρωτάθλημα παραμένει πάρα πολύ δύσκολο και πρέπει να κάνουμε κατάθεση συγκέντρωση και μυαλού» ήταν τα λόγια του προπονητή του Πανιωνίου.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Ξανθόπουλος είπε: «Εύχομαι "καλή χρονιά" με υγεία σε όλους. Ήμασταν πολύ κακοί στο πρώτο ημίχρονο κι ο Κολοσσός πήρε μία σημαντική διαφορά, την οποία ήταν δύσκολο να καλύψουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλό μπάσκετ, έτσι όπως έπρεπε να παίξουμε και στο πρώτο. Προσπαθήσαμε στο τέλος αλλά, χάσαμε από κάποιες λεπτομέρειες».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα