«Για το καλό της ΑΕΚ η παραίτηση»

«Για το καλό της ΑΕΚ η παραίτηση»

Gazzetta team
«Για το καλό της ΑΕΚ η παραίτηση»

bet365

Κίνηση τακτικής ήταν κατά τον Μάκη Κασνακίδη η απόφαση της διοίκησης της ΑΕΚ να ανακοινώσει την παραίτησή της. Ο πρόεδρος των Supporters εξήγησε πως επρόκειτο ουσιαστικά για χειρισμό που επιλέχθηκε προκειμένου να προστατεύσει τους παίκτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sentra 103,3 ο Μάκης Κασνακίδης:

«Η παραίτηση έγινε αρχές Οκτωβρίου και η ανακοίνωση βγήκε χτες καθαρά για να προστατεύσουν την ομάδα. Επειδή υπήρχε διάθεση από τον κόσμο να τα ρίξει στους παίκτες, προσπαθήσαμε να πέσει η προσοχή πάνω μας και όχι στην ομάδα», τόνισε ο Μάκης Κασνακίδης.

«Πιστεύω ήταν σωστή κίνηση, γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να προστατεύσουμε την ομάδα όσο γίνεται. Με αυτό τον τρόπο φεύγει η προσοχή, τουλάχιστον για σήμερα ή για τις επόμενες 3-4 μέρες, από τους παίκτες και πέφτει στη διοίκηση».

Για το εγχείρημα των Supporters και αν μπορεί να αποτελέσει τελικά βιώσιμη λύση, ο Μάκης Κασνακίδης σχολίασε: «Οι Supporters δεν ήταν ποτέ από μόνη τους βιώσιμη λύση. Ήταν φιλοδοξία, δεν πέτυχε όσο θα θέλαμε, αλλά αυτό που πέτυχε είναι ότι 1.500, 1.300 –δεν ξέρω πόσοι ακριβώς είναι– έχουν ένα 37-38% μετοχών της ΑΕΚ και έχουν λόγο στην επόμενη μέρα.

Έχουν μια δύναμη για το τι θα γίνει στο μέλλον της ΑΕΚ. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να έχει ο κόσμος της ΑΕΚ ουσιαστικό λόγο στο μέλλον της ΑΕΚ. Ο κόσμος αυτός θα ψηφίσει και στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει.

Θα γίνει η ΓΣ, θα παρουσιαστούν οι όποιοι υποψήφιοι επενδυτές, θα παρουσιαστούν οι προτάσεις, θα εξετάσουμε όλες τις λύσεις που υπάρχουν και θα ψηφίσει ο κόσμος αυτή που πιστεύει ότι είναι η κατάλληλη για το μέλλον της ΑΕΚ».

Ο Μάκης Κασνακίδης, αναφερόμενος στη ΓΣ και τις συζητήσεις με ενδιαφερόμενους επενδυτές, εξήγησε: «Πριν από τη γενική συνέλευση θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν και ποιες προτάσεις θα έρθουν. Στις 27 Οκτωβρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία και στην 1 Νοεμβρίου αυτή της γενικής συνέλευσης, όμως, μάλλον θα αναβληθεί για 10-15 μέρες για να δώσει το "παρών" και ο κ. Νοτιάς. Υπάρχουν δυο-τρεις εταιρείες με τις οποίες συζητάμε, αλλά δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό μέχρι στιγμής. Θα δούμε αν θα υπάρξει εξέλιξη μέχρι τις 27 του μήνα».

Σε ερώτηση για το αν έχει υπάρξει πρόβλημα με τη μεταβίβαση των μετοχών του Πέτρου Παππά στους Supporters, ξεκαθάρισε πως «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η μεταβίβαση των μετοχών έχει γίνει από το τέλος Ιουνίου και έχει λήξει αυτό το θέμα. Το μόνο που εκκρεμούσε ήταν να περάσει από την ΕΕΑ και ο μόνος λόγος που δεν είχε περάσει είναι ότι η ΕΕΑ τους τελευταίους δυόμισι μηνες ασχολείται μόνο με τα στημένα. Είναι μόνο τυπικό θέμα», για να συμπληρώσει:

«Πέτρος Παππάς δεν υπάρχει στο μετοχολόγιο. Αν γινόταν βέβαια σήμερα η γενική συνέλευση, αυτό το 38% θα ήταν σαν να μην υπήρχε. Όμως, πιστεύω ότι μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχει συνεδριάσει η ΕΕΑ και για το θέμα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα