Δεσπόζει το ντέρμπι στο Μαρκόπουλο
Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, το μεγάλο ντέρμπι ήταν αυτό του Ολυμπιακού με το Μαρκόπουλο στο Ρέντη, με τις «ερυθρόλευκες» να παίρνουν τη νίκη με 3-1. Τα ντέρμπι συνεχίζονται και την δεύτερη αγωνιστική, με την ομάδα του Γιώργου Λυκούδη μετά τον Ολυμπιακό να καλείται να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, εντός έδρας αυτή την φορά. Το ματς αυτό συγκεντρώνει όπως είναι φυσικό, επάνω του όλα τα βλέμματα. Η ΑΕΚ λογικά θα έχει εύκολο έργο κόντρα στον ελλειπέστατο λόγω τιμωρίας παικτριών του Ηρακλή Κηφισιάς, ενώ και ο Ολυμπιακός δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής
Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΟΠΕ, ανακοινώνει τους διαιτητές και τους παρατηρητές για τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής που θα γίνει το Σάββατο 29/10.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές έχουν ως εξής:
Σάββατο 29/10/2011
Ζηρίνειο, 16.00 Ηρακλής Κηφ. - ΑΕΚ (Κομπούρας - Κατσούλης, Παρ. Διαμαντόπουλος)
Νέας Σμύρνης, 17.00 Πανιώνιος - Ολυμπιακός (Κουτσούλας - Παπαστάμος)
Πανελληνίου, 17.00 Πανελλήνιος - Μακεδόνες (Φραγκάκης - Μάλφας)
Βριλησσίων, 18.00 ΦΟ Βριλησσίων - Ηρακλής (Τσιμπινός - Προκοπίου)
Ανατόλια, 19.00 ΣΑΑΚ Ανατόλια - Άρτεμις Κορυδαλλού (Δανιηλίδου - Κωνσταντινίδης, Παρ. Καραγιάννης)
Μαρκοπούλου, 19.00 Μαρκόπουλο - Παναθηναϊκός (Κυριοπούλου - Μόσχος, Παρ. Μαυρικίδης)
* Στις αθλήτριες Κατερίνα Γιώτα, Γεωργία Λαμπρούση, Παναγιώτα Καραγκούνη και Ιζαμπέλα Ιβάνοβα του Ηρακλή Κηφισιάς έχει επιβληθεί ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών ημερών από το ΜΔΟ/ΕΟΠΕ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
