ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός για Τανάσε
Ο προπονητής του Δικεφάλου βρήκε την ευκαιρία να μεταβεί στην πατρίδα του μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Στεάουα-Ραπίντ Βουκουρεστίου. Σύμφωνα με την ρουμάνικη ιστοσελίδα "sportfm.ro". το ταξίδι τον παραγόντων του ΠΑΟΚ έχει και μεταγραφικό σενάριο.
Ο επιθετικός μέσος της Στεάουα, Κριστιάν Τανάσε, είναι ο παίκτης στον οποίο θα έχει στραμμένο το βλέμμα του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάσλο Μπόλονι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ρουμάνων, ο ιδιοκτήτης της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, απέκτησε τον Τανάσε έναντι 1,8 εκ. ευρώ από την Αρτζες Πιτέστι το καλοκαίρι του 2009. Για τον "Ντοντέλ", ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
