Μπήκαν Φωτάκης, Κρέσιτς

Απόστολος Παγώνης
Μπήκαν Φωτάκης, Κρέσιτς

bet365

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μπήκαν οι Γιώργος Φωτάκης και Ντάριο Κρέσιτς. Ο Μπόλονι αποφάσισε να δώσει έξτρα ρεπό σε 5 παίκτες, ενώ αποθεραπεία ακολούθησαν Γκαρσία, «Κλάους», Λίνο και Τσουκαλάς.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ είχαμε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας. Οι Φωτάκης και Κρέσιτς ξεπέρασαν τα προβλήματα που είχαν και εντάχθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς υπό το βλέμμα του Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει δύο επιπλέον λύσεις για την θέση του τερματοφύλακα, αλλά και αυτή του επιτελικού μέσου για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου αποφάσισε να παρατείνει άλλη μια μέρα το ρεπό σε 5 παίκτες. Μαλεζάς, Ετο, Σαλπιγγίδης, Αρίας και Βιεϊρίνια ξεκουράστηκαν προκειμένου να εμφανιστούν πιο φρέσκοι. Όσον αφορά τους τραυματίες, Γκαρσία, Τσουκαλά, Αθανασιάδη και Λίνο ακολούθησαν θεραπεία.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα