Ένας «πονοκέφαλος» για Λουτσιάνο

Ένα αγωνιστικό πρόβλημα συνεχίζει να έχει ο τεχνικός της Καλλονής, Λουτσιάνο, για τον αγώνα της πρεμιέρας της Football League με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Ο λόγος για τον Ντο Σάντος.
Δύο προπονήσεις έκαναν την Τρίτη οι παίκτες της ΑΕΛΚ. Το πρωί το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης και το απόγευμα τελειώματα φάσεων. Στο αγωνιστικό σκέλος ο Ντο Σάντος εξακολουθεί να μην προπονείται λόγω τραυματισμού στον δικέφαλο. Όπως όλα δείχνουν θα λείψει από το ματς της Κομοτηνής. Η επόμενη προπόνηση της Καλλονής είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τετάρτης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Αντετοκούνμπο: «Ξέρω ότι είμαι ένας από τους καλύτερους στο NBA - Ελπίζω να επιστρέψω στους τελικούς με τους Μπακς»
- Πεπ Γκουαρδιόλα: «Είναι επώδυνο αυτό που γίνεται στη Γάζα, παιδιά πεθαίνουν σε νοσοκομεία που δεν είναι πια νοσοκομεία» (vid)
- Τετέ: «Έχουν έρθει προτάσεις για μένα, ο Παναθηναϊκός μου ξεκαθάρισε πως δεν παραχωρούμαι» (vid)