Η έκθεση του Παγκρητίου

Η έκθεση του Παγκρητίου

Gazzetta team
Η έκθεση του Παγκρητίου

bet365

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί σχετικά με τη δίωξη του Ανδρέα Φάκου κατά του Ολυμπιακού. Διαβάστε την έκθεση της αστυνομίας για όσα συνέβησαν στο Παγκρήτιο.

Ο Ανδρέας Φάκος άσκησε δίωξη κατά του Ολυμπιακού για όσα φέρεται να έκαναν οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Αμέσως, δημιουργήθηκε μεγάλος ντόρος γύρω από την υπόθεση, ενώ η διοίκηση των Πειραιωτών εξέφραζε την απορία της για τη συγκεκριμένη κίνηση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα και έκανε λόγο για δίωξη... εφεύρεση.

Πάντως, ένα μέρος της έκθεσης της αστυνομίας είδε το... φως της δημοσιότητας και έχει ως εξής:

«Περί τις 6 το απόγευμα 150 οπαδοί του Ολυμπιακού χωρίς εισιτήρια προσπάθησαν να εισέλθουν στο γήπεδο και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα. Οι αστυνομικοί τους απώθησαν αλλά αυτοί ανασυντάχθηκαν και τους επιτέθηκαν ξανά. Λίγο αργότερα 40-50 φίλαθλοι του Ολυμπιακού πήδηξαν από την εξωτερική περίφραξη του γηπέδου και ενώθηκαν με άλλους 50 φιλάθλους και ακολούθως επιτέθηκαν βιαίως σε αστυνομικούς και σε security στην πύλη της θύρας 1 επιχειρώντας να μπουν χωρίς εισιτήρια» αναφέρεται στην έκθεση και συνεχίζει.

«Επίσης, άλλα 20 άτομα, φίλαθλοι του Ολυμπιακού υπερπήδησαν τα κιγκλιδώματα στην βόρεια πλευρά του γηπέδου και μπήκαν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια. Φίλαθλοι του Ολυμπιακού στις θύρες 4-5-6-7-8 πριν από τον αγώνα εκσφεδόνισαν σε αστυνομικούς κομμάτια από μάρμαρα και πορσελάνες τα οποία βρήκαν προκαλώντας φθορές στις τουαλέτες του γηπέδου. Οι σεκιούριτι του αγώνα φοβήθηκαν από τις συγκρούσεις, τράπηκαν σε φυγή και ο έλεγχος στη συνέχεια από τους οπαδούς γίνονταν από αστυνομικούς».

 

Το ντέρμπι και η σιγουριά

Από κει και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε πως με βάση τον ΚΑΠ, σε περίπτωση που τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να παίξει χωρίς κόσμο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» δεν ανησυχούν και αναμένεται να ζητήσουν αναβολή της υπόθεσης, η οποία έτσι κι αλλιώς θα αργούσε να εκδικαστεί εξαιτίας της αποχής των δικηγόρων(26-27/10 και 3-4/11). Παράλληλα, στο λιμάνι μιλούσαν για περίεργη δίωξη, έχοντας ως δεδομένο πως σε άλλες περιπτώσεις δεν υπάρχουν επεμβάσεις από τους ποδοσφαρικούς εισαγγελείς και μάλιστα με καθυστέρηση.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα