Έξι εκλεκτοί για Ολυμπιακό
Σύμφωνα με τον Πρωταθλητή, η λίστα των «ερυθρολεύκων» είναι μεγάλη και υπάρχουν ονόματα που αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση. Στον Ολυμπιακό έχουν ζητήσει τις λίστες με τους ελεύθερους του Ιουνίου από κάθε χώρα και πολύ πιθανόν να εξεταστεί κάποια περίπτωση ακόμα και για τον Ιανουάριο.
Το βάρος αναμένεται να δοθεί στον χώρο της μεσαίας γραμμής και μπροστά, αφού στην άμυνα με την απόκτηση του Γιάννη Ζαραδούκα και την ελληνοποίηση του Χοσέ Χολέμπας υπάρχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Ήδη έχει αρχίσει η αναζήτηση για τον νέο Ιμπαγάσα, για έναν παίκτη που θα παίζει και στις δύο πτέρυγες και για έναν επιθετικό.
Μεταξύ αυτών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι είναι και τα ονόματα των Ντιρκ Κούιτ, Μάικλ Όουεν, Ρικάρντο Μοντολίβο, Ντανιέλε ντε Ρόσι, καθώς και άλλα που θεωρείται σχεδόν απίθανο να έρθουν στην Ελλάδα.
Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις παικτών που με την κατάλληλη προεργασία δεν αποκλείεται να κάνουν το βήμα για τη χώρα μας. Πρόκειται για τον Σάλομον Καλού της Τσέλσι, τον Τζέφερσον Φαρφάν της Σάλκε, τον Ούγκο Ρονταγέγκα της Γουίγκαν, τον Πάβελ Πογκρέμπνιακ της Στουτγκάρδης, τον Κριστιάν Ροντρίγκες της Πόρτο και τον Έντερσον της Λιόν.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
