Δεν αποκλείει τίποτα ο Τζαβέλλας

Ο 24χρονος άσος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης μίλησε στην εφημερίδα Goal για τις προθέσεις του Τσάκα, αλλά πέταξε το... γάντι στον εκπρόσωπό του: «Αρμόδιος να κουβεντιάσει αυτά τα θέματα είναι ο μάνατζέρ μου, ο Παύλος Κουτσολιάκος. Δεν θέλω να πω κάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Τζαβέλλας έχει συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2013, αλλά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει νωρίτερα στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει δεχτεί καμία κρούση. Αξιοσημείωτο είναι πως ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει φορέσει το τριφύλλι στο στήθος αφού βρισκόταν στην Παιανία δύο χρόνια, όταν ήταν δέκα ετών, στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.