Γκάζια από Τσιώλη

Ποιος είδε τον Σάκη Τσιώλη και δεν τον φοβήθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης. Ο τεχνικός του Άρη αγρίεψε βλέποντας τους παίκτες του να μην εκτελούν σωστά τις ασκήσεις. Ο Καρδιτσιώτης προπονητής σταμάτησε αρκετές φορές την προπόνηση για κάνει σε αυστηρό τόνο τις παρατηρήσεις του. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας με ην μπάλα.
Στο οικογενειακό διπλό που πραγματοποιήθηκε ο Τσιώλης έκανε αρκετές αλλαγές σε σχέση με τους παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο 53χρονος τεχνικός στην αυριανή προπόνηση θα αναζητήσει τους καλύτερους για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, καθώς η νίκη είναι μονόδρομος για τους Θεσσαλονικείς.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.