Forza... Derby d' Italia! (vids)

Forza... Derby d' Italia! (vids)

bet365

Η ώρα για το πρώτο φετινό ντέρμπι ανάμεσα σε Ιντερ και Γιουβέντους έφτασε και το gazzetta.gr σάς βάζει στο κλίμα με 14 σχετικά βίντεο από αγώνες στο «Τζιουζέπε Μεάτσα»!

Οι Boys San, στο Μιλάνο, ετοιμάζουν το coreo... Οι Drughi στο Τορίνο έχουν κλείσει τα πούλμαν και οι Viking -σύνδεσμος της Γιουβέντους στην πόλη του... αντιπάλου- τους περιμένουν! Το «Τζιουζέπε Μεάτσα« θα είναι κατάμεστο από 80.000 τιφόζι των δύο ομάδων, που περιμένουν πώς και πώς τη νίκη!

Ο Μάσιμο Μοράτι έκανε ό,τι μπορούσε τις τελευταίες μέρες για να φανατίσει κι άλλο το κλίμα, εκφράζοντας συνεχώς παράπονα για τη διαιτησία. Ο Αντρέα Ανιέλι έχει κάνει τα πάντα εδώ και ένα χρόνο για να ανατρέψει τα δεδομένα του Calciopoli και είναι ήδη στα δικαστήρια με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία!

Η Ιντερ υποδέχεται τη Γιουβέντους το βράδυ του Σαββάτου (21:45), σε ένα Derby d' Italia που μπορεί να σημαίνει πολλά. Σε περίπτωση νίκης των Νερατζούρι η διαφορά στη βαθμολογία θα μειωθεί και η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι θα μπει ξανά στη μάχη του Scudetto. Αν νικήσουν οι Μπιανκονέρι θα πάνε στο +11 από τους αντιπάλους τους και θα τελειώσουν την Ιντερ. Κι αν έρθει ισοπαλία, θα χαμογελάσουν στο Τορίνο αλλά και στο... άλλο μισό Μιλάνο (Μίλαν)!

Το gazzetta.gr -που είναι αυτονόητο ότι θα καλύψει Live το ντέρμπι του Σαββάτου- σάς βάζει στο κλίμα παραθέτοντας 14 βίντεο από αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» από τη σεζόν 1995-96 κι έπειτα.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΦΟΖΙ
Σε ό,τι αφορά τους οπαδούς των δύο ομάδων στην Ελλάδα, το Inter Club Atene έχει διοργανώσει -σύμφωνα με όσα προανήγγειλε στην ιστοσελίδα του (www.interclub.gr)- μεγάλη εκδρομή για το ντέρμπι ενώ όσοι Νερατζούρι δεν μπόρεσαν να πάρουν εισιτήριο μπορούν να παρακολουθήσουν το ματς από τα γραφεία του club: Αν. Ρωμυλίας 13231, Πετρούπολη.

Το Gruppo Greco (gruppogreco.blogspot.com), για λογαριασμό της Γιουβέντους, αφού έφτασε στο ματς με την Φιορεντίνα τις 50 εκδρομές (αριθμός εντυπωσιακός για τα δεδομένα της τελευταίας 5ετίας) ετοιμάζει συγκεντρώσεις στους τέσσερις πυρήνες του.

- Στο γραφείο του club στην Καλλιθέα (Αραπάκη 6, στο 2ο όροφο).
- Στο Lemon bar, το στέκι στη Θεσσαλονίκη (Κατσιμίδη 10).
- Στο sport café Veggera στη Γαλατινή Κοζάνης.
- Στο café Καλύβα στην Πτολεμαΐδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα