
Εκτός μένει ο Λάζος

Λίγο πριν από το παιχνίδι με την Μπιλμπάο ο «Λάζος» ένιωσε πρώτη φορά ενοχλήσεις στη μέση και αναγκάστηκε να παίξει με ένεση. Η κατάστασή του έδειχνε να βελτιώνεται, αλλά επειδή δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τους πόνους αποφασίστηκε να μην παίξει εναντίον του αδύναμου Αμαρουσίου, για να είναι έτοιμος με την Κάχα Λαμποράλ.
Για λόγους τακτικής θα μείνει εκτός δωδεκάδας ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο οποίος τα πήγε πολύ καλά με τη Φενερμπαχτσέ, αλλά τη θέση του στο ρόστερ στο παιχνίδι με το Μαρούσι θα πάρει ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος θα πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής, όπως και ο Κεϊλίν Λούκας που χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.