Εδώ Ντόρτμουντ

Εδώ Ντόρτμουντ

Gazzetta team
Εδώ Ντόρτμουντ

bet365

Σε ρυθμό Ντόρτμουντ βρίσκεται από σήμερα ο Ολυμπιακός. Το gazzetta.gr βρίσκεται στη Γερμανία, με τον Μιχάλη Στεφάνου να μεταδίδει τι γράφει ο Τύπος για το παιχνίδι.

Η ισοπαλία στο παιχνίδι Ντόρτμουντ-Ολυμπιακός προσφέρεται σε απόδοση 4.50 στην bwin.com

Mε εγκωμιαστικά σχόλια αναφέρεται στην Ντόρτμουντ η πλειονότητα του γερμανικού Τύπου. Παρά την ισοπαλία στη Στουτγκάρδη που έβαλε τέλος στο σερί νικών των πρωταθλητών, οι γερμανικές εφημερίδες θεωρούν ότι η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ αδικείται από το αποτέλεσμα (1-1), καθώς και ότι συνεχίζει να βρίσκεται σε ανοδική τροχιά.

Η ΒΙLD τονίζει: «Η καθυστέρηση, ο διαιτητής και ο Ούλρεϊχ σταμάτησαν την Μπορούσια». Η μεγάλη γερμανική εφημερίδα ειρωνεύεται τους γηπεδούχους, αφού όπως σημειώνει, «τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της έχουν ξεκινήσει με δεκαπεντάλεπτη καθυστέρηση. Μάλλον οι ώρες έναρξης των αγώνων δεν αγγίζουν τη Στουτγκάρδη». Στο σχόλιό της για το παιχνίδι η BILD τονίζει πως η Ντόρτμουντ ήταν εμφανώς καλύτερη, αλλά λόγω του μη καταλογισμού ενός υπέρ της πέναλτι, αλλά και της εκπληκτικής εμφάνισης του γκολκίπερ της Στουτγκάρδης δεν έφυγε με τους τρεις βαθμούς, ύστερα από τέσσερις συνεχείς νίκες. Στην κορυφαία ενδεκάδα της εφημερίδας πάντως, δεν υπάρχει κανένας παίκτης της Μπορούσια.

Όσον αφορά τη… γιγαντιαία έκδοση της FRANKFURTER ALLGEMENIE, έχει τίτλο «Μαγική ισοπαλία», ενώ αναφέρεται και στο ματς της Τρίτης με τον Ολυμπιακό, κανοντας λόγο για εκδίκηση! «Η ισοπαλία στη Στουτγκάρδη σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Ντόρτμουντ, όμως οι πρωταθλητές είχαν καλή απόδοση κι έδειξαν ότι διαθέτουν τα προσόντα για να πάρουν την Τρίτη το βράδυ την επιθυμητή εκδίκηση από τον Ολυμπιακό για τη βαριά ήττα τους στον Πειραιά».

Η WELT τέλος, αφού σημειώνει ότι η πρωταθλήτρια Γερμανίας έμεινε για πέμπτο ματς αήττητη και συνεχίζει να καταδιώκει την Μπάγερν, έχει εκτενή αναφορά στο προσεχές κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στους Ερυθρόλευκους: «Υπάρχει ελπίδα για την Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια χρειάζεται απαραίτητα τη νίκη κόντρα στον επικίνδυνο Ολυμπιακό την Τρίτη στο Βεστφάλεν, για να αποκτήσει έστω κάποιες θεωρητικές πιθανότητες πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Με έναν βαθμό στα τρία πρώτα παιχνίδια, η διαδρομή του “δασκάλου” Κλοπ στη διοργάνωση μόνο απογοητευτική μπορεί να χαρακτηριστεί. Με νίκη επί του Ολυμπιακού, η ελπίδα θα επιστρέψει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα