Η 11αδα του Κλοπ! (pic)

Η 11αδα του Κλοπ! (pic)

Η 11αδα του Κλοπ! (pic)

bet365

Ο Κλοπ προβληματίζεται έντονα για το αν ο Μπέντερ προλάβει το αυριανό ματς και για το λόγο αυτό θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Με 4-2-3-1 η Ντόρτμουντ και στην κορυφή της επίθεσης ο Λεβαντόφσκι.

Η συμμετοχή του Μπέντερ κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη και ο Κλοπ προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τον Λάιτνερ. Με σύστημα 4-2-3-1 για τον Γερμανό τεχνικό που χαρακτήρισε το ματς ζωής ή θανάτου. Ειδικότερα, ο Βαϊντενφέλερ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Πίσζτσεκ (δεξιά), Σούμποτιτς, Χούμελς και Σμέλτσερ (αριστερά). Ο Λάιτνερ όπως προαναφέραμε θα είναι ο αντικαταστάτης του Μπέντερ- αν ο τελευταίος δεν προλάβει- θα έχει το ρόλο του αμυντικού χαφ και δίπλα του τον Κελ, με τον Καγκάβα να κινείται μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Γκέτσε και Γκρόσκροϊτς θα καλύψουν τις πτέρυγες με τον Λεβαντόφσκι να βρίσκεται και πάλι στην κορυφή της επίθεσης, μιας και ο Λούκα Μπάριος δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί στο βασικό σχήμα, αν και θεωρείται σίγουρο πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Όσο για την αποστολή, αυτή θα οριστικοποιηθεί αύριο, αφού ο Κλοπ θα περιμένει μέχρι... παραπέντε τον Μπέντερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα