«Επιχείρηση» Ντόρτμουντ!

«Επιχείρηση» Ντόρτμουντ!

Δημήτρης Τομαράς
«Επιχείρηση» Ντόρτμουντ!

bet365

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην Γερμανία στην... ρεβάνς του 3-1 στο Καραϊσκάκη αλλά και σε έναν αγώνα ζωτικής σημασίας για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τι πλάνα έχει καταστρώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Παρά τα σενάρια που διέρρευσαν για την χρησιμοποίηση του Μπάλας Μέγιερι ως βασικό γκολκίπερ στο ματς με την Μπορούσια Ντόρτμουντ σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν και από την τελευταία προπόνηση ο Βαλβέρδε δείχνει διατεθειμένος να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα τον Κοστάντσο.

Δεξί μπακ πρόκειται να είναι ο Τοροσίδης. Τα δύο στόπερ θα είναι οι Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλος και αριστερό μπακ ο Μαρκάνο. Για τον άξονα το πιο πιθανό είναι να είναι βασικός ο Μακούν και όχι ο Φέισα (που πάντως έχει αρκετές πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα) μαζί με τον Ορμπάιθ με τον Ιμπαγάσα να αγωνίζεται πιο μπροστά τους. Όπως φαίνεται πάντως οι Μακούν και Φέισα θα δώσουν... μάχη για μία θέση στο κέντρο.

Τις λιγότερες ελπίδες να παίξει στην βασική ενδεκάδα έχει την δεδομένη χρονική στιγμή ο Μοντέστο. Δεξί χαφ θα είναι ο Μιραλάς και αριστερό ο Χολέμπας. Στην κορυφή της επίθεσης θα τοποθετηθεί ο Τζιμπούρ.

Τι οδηγίες έδωσε ο Ισπανός

Από την μεριά του ο Βαλβέρδε έχει τονίσει προς τους ποδοσφαιριστές του ότι θα πρέπει να δώσουν μεγάλη προσοχή σε όλο το ματς αλλά κυρίως στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης. Ζήτησε πολύ καλό πρέσινγκ σε όλες τις γραμμές, πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά και σωστές αντιδράσεις στην άμυνα. Φυσικά περιμένει και σωστή επιθετική ανάπτυξη καθώς στόχος του Ολυμπιακού είναι και να σκοράρει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα