Όταν τα γήπεδα έγιναν... disco! (vids)

Gazzetta team
Όταν τα γήπεδα έγιναν... disco! (vids)

bet365

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χόρεψαν στην Τούμπα, κάτι που στην Ελλάδα είχε «διδάξει» ο Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς. Το gazzetta.gr παρουσιάζει τις... χορευτικές ικανότητες ποδοσφαιριστών από όλο τον κόσμο!

Οι «πράσινοι» μετά το πρώτο γκολ με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη μαζεύτηκαν και χόρεψαν το τραγούδι «Ai se eu te Pego» του Μισέλ Τελό. Πάντως, την αρχή είχαν κάνει με το συγκεκριμένο κομμάτι ο Νεϊμάρ στα αποδυτήρια της Σάντος και ο Μαρσέλο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά το γκολ του δεύτερου στην αναμέτρηση με τη Μάλαγα.

Πάντως, στην Ελλάδα στον αγωνιστικό χώρο ύστερα από κάθε γκολ έδειχνε τις χορευτικές του ικανότητες ο Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός του ΟΦΗ όποτε πετύχαινε τέρμα, έβαζε την μπλούζα στο κεφάλι του και χόρευε, κάνοντας πολλά παιδιά εκείνης της εποχής να τον μιμηθούν στις αλάνες όπου έπαιζαν με τους φίλους τους! Δείτε παρακάτω video με τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του Τζουγκάνοβιτς (στο 5:10).

Από τους καλύτερους διδάξαντες στην Ευρώπη για το πώς πρέπει να πανηγυρίζεται ένα γκολ με συνοδεία χορού είναι αναμφισβήτητα ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ. Ο Αφρικανός επιθετικός σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκε (ιδιαίτερα σε Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ), έκανε τους συμπαίκτες του να χορεύουν είτε στο χορτάρι μαζί του είτε στα αποδυτήρια.

Ο δάσκαλος Αντεμπαγιόρ

Με τους «κανονιέρηδες» ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ έδινε παράσταση σχεδόν σε κάθε ματς. Μία χόρευε με τον Τιερί Ανρί έπειτα από νίκη κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μία με τον Έμπουε ύστερα από πεντάρα κόντρα στην Ντέρμπι Κάουντι, ενώ δεν έλειπε και το... σόλο κόντρα στη Λίβερπουλ! Το τραγούδι που χόρεψε με τον Ανρί ήταν το «Funky Dee Are You Gonna Bang Doe», όπως έγινε μετέπειτα γνωστό.

Πάντως, ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ δεν περίμενε να μπει μόνο γκολ για να χορέψει, αφού η «τρίτη κάμερα» έπιασε τον φορ από το Τόγκο, πριν ακόμα γίνει η σέντρα σε ένα λονδρέζικο ντέρμπι απέναντι στην Τσέλσι, να χορεύει μόνος του και να γελάει.

A Night to Remember!

Τις συνήθειές του ο «Άντε» δεν τις άλλαξε στη Ρεάλ, όπου αγωνίστηκε ένα εξάμηνο ως δανεικός, αφού ένα video τον δείχνει στα αποδυτήρια της «Βασίλισσας» να παρασέρνει τον Πέπε και τον Σέρχιο Ράμος να χορεύουν την ημέρα του τελικού του Κυπέλλου με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. Το τραγούδι τους ήταν το «A Night to Remember»!

Ο Έμπουε χόρεψε σόλο το «Crazy Frog»!

Καλύτερος μαθητής του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ ήταν ο συνονόματός του Έμπουε. Οι δύο παίκτες της Άρσεναλ, τότε, έκαναν αρκετή παρέα, με αποτέλεσμα ο νεαρός αμυντικός να πετυχαίνει γκολ και να χορεύει μπροστά από τους φανατικούς οπαδούς. Ο Έμπουε χόρεψε σόλο το «Crazy Frog»!

Το έριξαν... έξω Φαν Πέρσι, Βενγκέρ!

Στην Άρσεναλ έκαναν μέχρι και τον Ρόμπιν φαν Πέρσι να χορέψει, καθώς ο Ολλανδός είναι πολύ... μαζεμένος. Ο πρώτος σκόρερ της φετινής αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, όταν η ομάδα του έβαλε το δεύτερο γκολ με τη Βιγιαρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ πανηγύρισε στο «Εμιρέιτς», μαζί με (ποιους άλλους;) τον Αντεμπαγιόρ και τον Έμπουε. Ενα δείγμα χορού έδειξε και ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο... αδέξιος Ντρογκμπά

Στο Λονδίνο πρέπει να έχουν ιδιαίτερη αγάπη προς τη μουσική και δη στο χορό. Στην άλλη ομάδα της πόλης, την παράσταση κλέβει ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού «συνελήφθη» να χορεύει στα αποδυτήρια μαζί με τους Μακελελέ και Εσιέν, αλλά έδειξε πως δεν τον... έχει τον χορό! Τη χάρη τους ζήλεψε και ο Τζο Κόουλ, ο οποίος φορούσε κοστούμι και πριν βγει από τα αποδυτήρια έριξε μια... στροφή!

Το... μαρκάρισμα-τανγκό!

Ο χορός αρέσει πολύ στον Ντρογκμπά, αφού σε ένα ματς κόντρα στην Πόρτσμουθ ο αντίπαλος αμυντικός τον μάρκαρε πάρα πολύ στενά, με αποτέλεσμα ο διεθνής φορ να τον πιάσει για μερικά δευτερόλεπτα από το χέρι για να χορέψουν... τανγκό.

Η μόδα του Τέβες

Στην Αγγλία ο πανηγυρισμός-χορός είναι της μόδας, με τον Κάρλος Τέβες να λανσάρει τη δική του χορογραφία. Ο Αργεντινός επιθετικός όταν πρωτοπήγε στη Μάντσεστερ Σίτι πανηγύριζε με έναν δικό του τρόπο, κάπως περίεργο. Δείτε το video για να καταλάβετε!

Από τους καλύτερους χορευτές ο Γκίαν

Δεν φεύγουμε από την Αγγλία, αφού και ο Ασαμόα Γκίαν της Σάντερλαντ όποτε σκοράρει... χορεύει. Σε μια από τις... παραστάσεις του, τον ακολούθησε και ο Μπουντεβάιν Ζέντεν. Ο Γκανέζος επιθετικός δίδαξε τόσο στο Κόπα Αφρικα, όσο και στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής μένοντας στην Ιστορία με τον πανηγυρισμό στο ματς με την Αυστραλία! Δείτε ΕΔΩ μια από τις ικανότητές του.

Ο... τρελός Ντάνι Άλβες

Από τους πιο καλούς... χορευτές-ποδοσφαιριστές στον χώρο του ποδοσφαίρου είναι ο Ντάνι Άλβες. Ο Βραζιλιάνος μπακ της Μπαρτσελόνα δεν χάνει ευκαιρία να το... ρίξει έξω. Στη φιέστα των Καταλανών τραγούδησε το «Waka Waka» της Σακίρα, λόγω και Πικέ, ενώ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε τον χορό της... κότας μαζί με τον Αντριάνο και τον Τιάγκο Αλκαντάρα. Από τους καλύτερους χορούς του Άλβες ήταν και απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καμπ Νόου» όταν πέτυχε το 3-0 στο 30'!

Ο Ροναλντίνιο και η σάμπα!

Όπως είναι λογικό, οι Βραζιλιάνοι έχουν τη... σάμπα μέσα τους, κάτι που έχει δείξει τόσο με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητές, όσο και με τις χορευτικές ο Ροναλντίνιο. Ο πρώην άσος της Μίλαν έκανε τις... κλακέτες του με τα «ροσονέρι», αλλά έμαθε και στους Ιταλούς πώς είναι τα βήματα της σάμπα!

Το «φαινόμενο» χορεύει!

Ο Ροναλντίνιο έμαθε και στον Ρομπίνιο πώς είναι να πανηγυρίζεις ένα γκολ χορεύοντας, κάτι που έκαναν ως ζευγάρι φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας. Ο Ρομπίνιο σαν καλός μαθητής, χόρεψε με τη φανέλα της Ρεάλ πλάι στο φαινόμενο Ρονάλντο και τον Ζούλιο Μπαπτίστα, έναν άκρως περίεργο χορό.

Ο Μάικλ Τζάκσον... Μπόατενγκ!

Ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ είχε τάξει ότι αν η Μίλαν πάρει το πρωτάθλημα θα χορέψει Μάικλ Τζάκσον. Τελικά, ο Γκανέζος μέσος έκανε πράξη τα λόγια του στη φιέστα των «ροσονέρι», αφού εμφανίστηκε ντυμένος Μάικλ Τζάκσον και εκτέλεσε θεσπέσια το «Moonwalk»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα