«Με βοήθησε ο Κοστάντσο!»

«Με βοήθησε ο Κοστάντσο!»

Αντώνης Καλκαβούρας
«Με βοήθησε ο Κοστάντσο!»

bet365

Ο Ούγγρος γκολκίπερ Μπάλαζ Μέγιερι, ο οποίος απέναντι στην Ντόρτμουντ έκανε το ντεμπούτο του στο Champions League, περιγράφει στο gazzetta.gr τα συναισθήματα που ένιωσε μόλις έμαθε ότι θα βρίσκεται στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Είχαν συμπληρωθεί σχεδόν τρία τέταρτα από το τελευταίο σφύριγμα του Ρώσου διαιτητή Βλάντιμιρ Μπεζμπορόντοβ, το οποίο βρήκε τον Ολυμπιακό να αφήνει τρεις βαθμούς στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» (1-0), όταν η φιγούρα του 21χρονου τερματοφύλακα των «ερυθρολεύκων» ξεπρόβαλε από τα αποδυτήρια των «ερυθρολεύκων». Οι περισσότεροι παίκτες της ελληνικής ομάδας είχαν ήδη επιβιβαστεί στο πούλμαν που θα μετέφερε την αποστολή στο αεροδρόμιο της Κολωνίας και εκτός από τον Ούγγρο πορτιέρο, οι μοναδικοί που είχαν απομείνει στο διάδρομο των αποδυτηρίων ήταν οι πρώην «κυανέρυθροι», ο Ραφίκ Τζιμπούρ και ο Γιάννης Μανιάτης, καθώς είχαν στήσει «πηγαδάκι» και επανέφεραν μνήμες του παρελθόντος παρέα με τον πρώην προπονητή τους στον Πανιώνιο, Έβαλντ Λίνεν, που βρέθηκε στο γήπεδο.

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ πληρώνει 12,00 στη sportingbet.gr

«Χτύπησα στη σύγκρουση με τον Αβραάμ!»

Ο Μπαλαζ Μέγιερι που κλήθηκε χθες από τον Ερνέστο Βαλβέρδε να αντικαταστήσει τον «ντεφορμέ» Φράνκο Κοστάντσο, έφτασε στη μικτή ζώνη κουτσαίνοντας και «μασουλώντας» ένα σάντουιτς. Του ζητάμε να κοντοσταθεί λίγο για να απαντήσει στις ερωτήσεις μας και τον ρωτάμε αν ο τραυματισμός του στο πόδι είναι σοβαρός. «Δεν το νομίζω. Απλά χτύπησα με το γόνατο στη φάση που συγκρούστηκα με τον Αβραάμ (σ.σ. Παπαδόπουλο) στο πρώτο μέρος και όσο ήμουν μέσα στο γήπεδο και βρισκόμουν σε συνεχή κίνηση, δεν το ένιωθα. Μόλις τελείωσε το παιχνίδι και... κρύωσα, το πόδι μου πρήστηκε και γι’ αυτό τώρα πονάω και με βλέπετε να κουτσαίνω. Ελπίζω ότι αύριο θα είμαι καλύτερα και θα μπορέσω να προπονηθώ», μας είπε αρχικά ο διεθνής με την Εθνική Νέων της Ουγγαρίας, που γεννήθηκε στη Βουδαπέστη κι έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Φερεντσβάρος....


Η έκπληξη που έγινε... ευθύνη!

Του ζητάμε να μας πει πώς αισθάνθηκε μόλις έμαθε ότι Ισπανός τεχνικός πήρε την τολμηρή απόφαση να τον συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα ενός τόσο σημαντικού αγώνα. «Αρχικά εξεπλάγην, αλλά πολύ γρήγορα είπα στον εαυτό ότι “αυτή είναι ευκαιρία σου”! Έπρεπε να αποφορτιστώ από τη λογική πίεση που μου δημιουργήθηκε ξαφνικά και παράλληλα να συγκεντρωθώ στα καθήκοντά μου, για να δικαιώσω πρώτα απ’ όλα τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και το ρίσκο που πήρε και κατά δεύτερον να αρπάξω την ευκαιρία από τα μαλλιά και να δείξω σε όλους ότι άξιζα την ευκαιρία», μας απάντησε ο πρώην παίκτης της Φερεντσβάρος και της Μπρίστολ Σίτι.


«Το γρήγορο γκολ δεν με βοήθησε!»

«Δυστυχώς η αρχή δεν ήταν ιδανική... Μπορεί στο γκολ που δέχτηκα να μην είχα μεγάλη ευθύνη γιατί το σουτ ήταν αμαρκάριστο και μπροστά μου βρίσκονταν πάρα πολλά σώματα που μου έκρυβαν το οπτικό πεδίο, ωστόσο στην προηγούμενη φάση του 3ου λεπτού είχα λανθασμένη αντίδραση και η χαμένη ευκαιρία των αντιπάλων (σ.σ. Πέρισιτς) έγινε σχεδόν σε κενό τέρμα. Μπορεί το γρήγορο τέρμα να μη με βοήθησε, σταδιακά όμως και προϊόντος του χρόνου, άρχισα να βρίσκω τα πατήματά μου και στην πορεία απέκτησα αυτοπεποίθηση. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνισή μου, αλλά τι να το κάνεις όταν φεύγουμε από το γήπεδο με μια “τζάμπα” ήττα! Απόψε (σ.σ. χθες), χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να βγάλουμε οριστικά έξω από το παιχνίδι της πρόκρισης την Μπορούσια και πλέον έχουμε ακόμη πιο δύσκολο έργο», υπερθεμάτισε ο Μπάλαζ Μέγιερι, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2010 από τον Ολυμπιακό και πέρυσι αγωνίστηκε στα τρία τελευταία παιχνίδια των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα.


«Ο Φράνκο με στήριξε, όπως τον στήριζα κι εγώ!»

Πριν τον ευχαριστήσουμε και τον αποχαιρετίσουμε, τον ρωτάμε ποια ήταν η αντίδραση του Φράνκο Κοστάντσο προς το πρόσωπό του, όταν άκουσε ότι ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε να τον αφήσει στον πάγκο και να δώσει στον μέχρι χθες αναπληρωματικό Ούγγρο πορτιέρο, την ευκαιρία να δείξει την αξία του σε ένα τόσο δύσκολο και σημαντικό ματς. «Με τον Φράνκο, τον Σήφη (σ.σ. Δασκαλάκη) και τον Αλέκο (σ.σ. Ράντο) τον προπονητή των τερματοφυλάκων, είμαστε μια οικογένεια και ο ένας στηρίζει τον άλλον. Ο Φράνκο είναι πολύ έμπειρος και καλός τερματοφύλακας, αλλά κυρίως είναι εξαιρετικός χαρακτήρας. Μόλις άκουσε ότι θα παίξω εγώ στη θέση του, ήρθε αμέσως προς το μέρος μου και με εμψύχωσε, δίνοντάς μου κάποιες οδηγίες όσον αφορά κυρίως τον ψυχολογικό τομέα. Αυτό που έκανα εγώ τόσο καιρό, δηλαδή να τον στηρίζω και να τον ενθαρρύνω, έκανε κι αυτός τώρα που ήρθε η σειρά μου να παίξω. Ήμουν σίγουρος ότι θα είχε αυτή τη συμπεριφορά και τον ευχαριστώ για τη βοήθειά του», κατέληξε ο υψηλόσωμος γκολκίπερ, ο οποίος πέρασε με «λίαν καλώς» τις πρώτες σημαντικές «εξετάσεις» του κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα