Παρτιζάν για μία ζωή ο Πέκοβιτς

Γιάννης Ράμμας
Παρτιζάν για μία ζωή ο Πέκοβιτς

bet365

Ο Νίκολα Πέκοβιτς βοήθησε την Παρτιζάν να πάρει τη πρώτη νίκη της στη φετινή Ευρωλίγκα κι εξήγησε πως δεν επέστρεψε για τα λεφτά, αλλά για την... καρδιά του.

Με 21 πόντους ο «Πέκο» ήταν μαζί με τον Έισι Λο (26π.) ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η σέρβικη ομάδα στη νίκη επί της Σαρλερουά (91-81). Παρόλα αυτά απαρνήθηκε τη δόξα του κορυφαίου και τόνισε πως δίνει και την ψυχή του για την ομάδα γιατί... έτσι πρέπει.

«Απλώς προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα. Δεν επέστρεψε για τα λεφτά, αλλά επειδή λατρεύω να αγωνίζομαι για την Παρτιζάν, να είμαι δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους και μπροστά σε αυτό το κοινό, που επευφημούν και στα 40 λεπτά. Αυτά μένουν για μία ζωή» είπε ο 25χρονος σέντερ της Παρτιζάν και των Τίμπεργουλβς, όπου θα επιστρέψει με τη λήξη του lockout.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα