«Να σταθούμε στην άμυνα»
Αναλυτικά η συνέντευξη του σε αθλητική εφημερίδα:
Για τις δύο διαδοχικές νίκες του Πανιωνίου: «Πήραμε τις νίκες που θέλαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια, ωστόσο έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, προκειμένου να βρούμε την κατάλληλη χημεία και να προσαρμοστούν οι παίκτες που αποκτήθηκαν τελευταίοι».
Για τους Άλεξ Στίβεσον και Τζον Ντίμπλερ: «Όλα τα παιδιά προσπαθούν πολύ στην προπόνηση. Ο Στίβεσον βοηθάει την ομάδα, ενώ ο Ντίμπλερ δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις. Κόντρα στον Άρη έβαλε και τα σουτ που ήταν καθοριστικά».
Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο Πανιώνιος: «Πρέπει να βελτιώσουμε τα σκαμπανεβάσματα που έχουμε στην απόδοσή μας, τα οποία έχουν φανεί στους τελευταίους δύο αγώνες. Όλα όμως ξεκινούν από την άμυνα, εκεί πρέπει να σταθούμε, καθώς από την άμυνα αρχίζει το παιχνίδι μας. Από εκεί και πέρα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι. Να μπούμε στα πλέι οφ και να πλασαριστούμε μέσα στην εξάδα, με σκοπό να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
