Γνωστά ονόματα στο «στόχαστρο»!

Gazzetta team
Γνωστά ονόματα στο «στόχαστρο»!

bet365

Το ΣΔΟΕ ερευνά υποθέσεις πασίγνωστων προσωπικοτήτων του ελληνικού ποδοσφαίρου για φοροδιαφυγή ενώ συνεχίζεται ο έλεγχος για πλαστά εισιτήρια!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το περιοδικό «Επίκαιρα» η μεγάλη έρευνα του ΣΔΟΕ γίνεται σχετικά με τα «διπλά» συμβόλαια που είναι εγκεκριμένη φόρμουλα από ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ. Να υπογράφει για παράδειγμα συμβόλαιο 100.000 ευρώ κάποιος , αυτό να κατατίθεται στην ΔΟΥ και την Λίγκα και μετά να υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό που έχει 2.000.000 ευρώ ως απολαβές.

Υπάρχει, μάλιστα μια περίπτωση για πασίγνωστο ξένο τεχνικό, ο οποίος εμφάνιζε αντίστοιχα ελάχιστα ποσά στο κανονικό συμβόλαιο ενώ σε γερμανική τράπεζα εμφανίζονταν τεράστια ποσά. Το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και με άλλο γνωστό πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή που είχε μικρό συμβόλαιο στην Ελλάδα και δήλωνε κάτοικος Λονδίνου. Και εκεί ερευνά το ΣΔΟΕ αν όποιος δηλώνει κάτοικος άλλης χώρας αν έχει κάνει φορολογική δήλωση στην Ελλάδα και αν κατατέθηκαν επίσημα στην εφορία τα συμβόλαιά του.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα «λευκά» συμβόλαια που δεν αναφέρονται τα πριμ(κατακτήσεις τίτλων, λεπτών συμμετοχής). Εκεί όλα αναγράφουν τον αριθμό 0.

Επίσης υπάρχει το θέμα με πλαστά εισιτήρια. Με ένα γήπεδο που είναι γεμάτο εμφανίζεται το ένα τρίτο των εισιτηρίων. Πέρυσι είχαμε δει ουκ ολίγες φορές αυτή την πατέντα! Αυτό ερευνά και φέτος το ΣΔΟΕ, για το αν διάφοροι... αετονύχηδες ξανακάνουν τα ίδια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα