Σάντος: «Χρειάζονται αυτά τα αποτελέσματα»

Σάντος: «Χρειάζονται αυτά τα αποτελέσματα»

Gazzetta team
Σάντος: «Χρειάζονται αυτά τα αποτελέσματα»

bet365

Ο Φερνάντο Σάντος πιστεύει πως αυτά τα αποτελέσματα, όπως η σημερινή ισοπαλία με τη Ρωσία, χρειάζονται για να έρθει η συνέχεια, ενώ χαρακτήρισε σημαντική την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός στην κάμερα του MEGA, έπειτα από τη λήξη του αγώνα:

«Αυτό που με ικανοποίησε ήταν ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν η ομάδα που γνωρίζουν όλοι. Ήμασταν καλοί στον επιθετικό τομέα, ωστόσο μπορούμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα ακόμη».

Για τον Χολέμπας: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τον Χολέμπας. Έχει το μειονέκτημα ότι δεν ξέρει την γλώσσα και ότι δεν έχει συνηθίσει να παίζει με αυτούς τους παίκτες, ωστόσο σταδιακά ανέβαζε την απόδοση του και έδειξε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που πρέπει να τον υπολογίζουμε».

Για το αποτέλεσμα: «Από τη στιγμή που μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο εκπροσωπούμε την Ελλάδα, ακόμα και σε φιλικά παιχνίδια. Αυτό είπα και στους παίκτες μου πριν τον αγώνα. Απεχθανόμαστε την ήττα και αυτά τα αποτελέσματα χρειάζονται για να συνεχίσουμε. Θέλαμε να κερδίσουμε, όμως μας μένει η ισοπαλία».

Για την παρουσία του κόσμου: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο, που βρέθηκε στο γήπεδο. Είναι σημαντική η παρουσία του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα