Πρώτος και καλύτερος!

Gazzetta team
Πρώτος και καλύτερος!

bet365

O Nικόλας Βασιλαράς γράφει και πάλι ότι ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος και επισημαίνει τα επικοινωνιακά παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Εθνική που μόνο γέλιο προκαλούν!

Το γέλιο μακραίνει τη ζωή. Και μπορεί η ζωή μας να μαυρίζει με αυτά που ακούμε τριγύρω αλλά και μέσα στα σπίτια μας, όμως οι «απέναντι» φροντίζουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ να μας διασκεδάζουν. Αυτό οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε.

Είχα σταθεί και την περασμένη εβδομάδα στον πανικό που έχει προκαλέσει στο λιμάνι η φόρμα που διανύει ο Παναθηναϊκός, αλλά πλέον οι άνθρωποι έχουν χάσει τον ύπνο τους και πετάνε τη μία μπαρούφα μετά την άλλη. Το θέμα γίνεται ακόμη πιο σοβαρό, αν σκεφτεί κανείς πως δεν μιλάμε για συζητήσεις καφενείου αλλά για ΕΠΙΣΗΜΕΣ διαρροές.

Παίρνει δηλαδή κάποιος από την ΠΑΕ τηλέφωνο και λέει «ρε παιδιά, σπρώξτε λιγάκι το θέμα με την Εθνική. Μόνο τους δικούς μας καλεί ο Παναθηναϊκάκιας Σάντος και τους κουράζει, ενώ του Παναθηναϊκού που ελέγχει τους πάντες και τα πάντα σε προσκήνιο και παρασκήνιο, τους έχει και ξεκουράζονται για το ντέρμπι». Και το… σπρώχνουν το θέμα, άσχετα αν γελάνε και οι πέτρες μαζί τους. Και μάλιστα υπάρχει και κόσμος που το πιστεύει κιόλας και το παπαγαλίζει!

Τόσο καιρό λέγανε γιατί δεν καλούν τους παίκτες τους στην «πράσινη» Εθνική και τώρα που τους κάλεσαν κλαίνε γιατί θα κουραστούν! Άβυσσος η ψυχή των συγκεκριμένων ανθρώπων. Τους πειράζει ο Πιλάβιος, τους πειράζει ο Βασσάρας (ξέχασαν να μας πουν ποιος τον πρότεινε αυτό τον τύπο), τους αδικούν (πάλι;) οι διαιτητές, γενικώς το ένα τους ξινίζει το άλλο τους βρομάει και κατά τα άλλα είναι Μπαρτσελόνα και Γκαλάκτικος και ο Παναθηναϊκός για γέλια και για πέταμα.

Ξεχνάνε βέβαια κάποια πραγματάκια, αλλά ίσως σε αυτά οφείλεται και ο πανικός τους. Ίσως να βλέπουν το κακό να έρχεται. Όπως σημειώνεται και στον τίτλο του blog, ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος στη βαθμολογία και καλύτερος σε όλους τους τομείς. Έχει τους περισσότερους πόντους, τα πιο πολλά γκολ στην επίθεση, τα λιγότερα στην άμυνα, τον πρώτο σκόρερ δικό του και βασικά παίζει και την καλύτερη μπάλα. Πού να μην ήταν και διαλυμένος δηλαδή…

Δεν χρειάζεται να ξαναλέμε τα ίδια. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πάει στο «Καραϊσκάκης» και να είναι ο εαυτός του, όπως τον ξέρουμε το τελευταίο δίμηνο. Να μην τσιμπήσει στις προκλήσεις και τις προπαγάνδες και να πάει να παίξει απλά την μπαλίτσα του. Κανέναν απολύτως λόγο δεν έχει να ανεβάσει τους τόνους· δεν παίζει καν στην έδρα του για να «φτιάξει» τον κόσμο και μόνο χαμένος θα βγει αν μπει σε τέτοια αντιπαράθεση.

Αλλωστε είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει, η συγκεκριμένη ομάδα έχει χτιστεί πάνω στο μότο «χαμηλοί τόνοι και κάτω η μπάλα» και χάρη σε αυτό έχει πετύχει όλα όσα βλέπουμε. Το γεγονός ότι ο αντίπαλος αναζητά ευκαιρίες για να συσπειρωθεί, δεν σημαίνει ότι πρέπει να του κάνεις και τη χάρη. Κι αν θέλετε τη γνώμη μου, να πω κλείνοντας ότι θεωρώ σε λανθασμένη κατεύθυνση και τα μεταγραφικά σενάρια των ημερών αλλά και το πριμ του εκατομμυρίου. Ας βάλει πρώτα την 300άρα ο πρίγκιπας και ρίχνει μετά και το εκατομμυριάκι…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα