«Προστασία» στον Τέρι
Οι υπεύθυνοι επικοινωνίας της αγγλικής ομοσπονδίας δεν άφησαν τους δημοσιογράφους να κάνουν ερωτήσεις στον Τζον Τέρι σχετικά με την υπόθεση της ρατσιστικής συμπεριφοράς του 30χρονου σέντερ μπακ της Τσέλσι.
Ο Τέρι μίλησε στον Τύπο στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα με την Σουηδία και αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό εντός των «τειχών» των «Τριών Λιονταριών», σχολιάζοντας: «Δεν ένιωσα ποτέ αναντικατάστατος, ούτε εδώ ούτε στην Τσέλσι. Αν δεν είμαι αρκετά καλά, ο προπονητής είναι αρκετά καλός για να το διαπιστώσει και να με αφήσει έξω! Σε κάθε παιχνίδι όλοι πιστεύουμε πως δίνουμε μάχη για να κρατήσουμε τη θέση μας, αφού όταν εκπροσωπείς τη χώρα σου δεν μπορείς ποτέ να είσαι χαλαρός. Προσωπικά, είμαι πολύ ήρεμος και συγκεντρωμένος στην προπόνηση. Για μένα δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
