Ανησυχία για Μέσι
Ο Αργεντινός έπαιξε ενενήντα λεπτά στο ματς της χώρας του με την Κολομβία, δέχτηκε αρκετές κλοτσιές και μια... μπαλιά στο πρόσωπο, ενώ το μακρύ ταξίδι και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου προκαλούν πονοκεφάλους στον Γκουαρδιόλα.
Ο Καταλανός φοβάται ότι η κόπωση, η ταλαιπωρία και το πιθανό τζετ-λαγκ, πιθανόν να τον επιβαρύνουν και δεδομένης της αναμέτρησης που ακολουθεί με τη Μίλαν, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μείνει στον πάγκο. Ο Γκουαρδιόλα έχει λάβει την αναφορά από τον Χουάνχο Μπράου, τον άνθρωπο της ομάδας που ακολουθεί παντού τον Μέσι, και πλέον περιμένει τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
