Ρόμα... the american way!
Μιλώντας σε βιομηχάνους από την «αιώνια πόλη», ο Τόμας Ντι Μπενέντετο, ο οποίος ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου από τον Αύγουστο, τόνισε: «Βλέπω τεράστια προοπτική για τον οργανισμό και την ομάδα μας. Θέλουμε να κάνουμε την Ρόμα ένα μέρος. όπου οικογένειες, διπλωμάτες και μαθητές θα έρχονται στο γήπεδο και θα νιώθουν ασφαλείς».
Ο όμιλος στον οποίο ηγείται ο Ντι Μπενέντετο είναι ο πρώτος που αποκτά πλειοψηφικό πακέτο μετοχών σε ιταλική ομάδα και προέρχεται από το εξωτερικό. Ο ίδιος, τόνισε ότι έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με δίκτυο ακαδημιών, το οποίο έχει έδρα τη Βοστόνη και συνολικά διαθέτει 8000 παιδιά: «Θέλουμε όλους στην ακαδημία να φοράνε φανέλες της Ρόμα, έτσι ώστε οι φίλοι και οι συγγενείς τους να γίνουν οπαδοί της ομάδας. Έτσι σκοπεύουμε να κάνουμε γνωστή την Ρόμα σε όλο τον κόσμο».
Ο Αμερικανός επιχειρηματίας εξέφρασε επίσης την επιθυμία του για κατασκευή νέου γηπέδου: «Έχουμε ήδη συναντηθεί κάποιες φορές με τον δήμαρχο και έχουμε μιλήσει με κάποιους εργολάβους. Μελετούμε τους χώρους, την χρηματοοικονομική ανάλυση και το κατά πόσο είναι εφικτό». Παράλληλα, τόνισε ότι σκοπεύει τον τρόπο διάθεσης εισιτηρίων και να μειώσει τις θέσεις VIP στο γήπεδο. «Η Ρώμη είναι γνωστή για τον πολιτισμό της, την ιστορία και το φαγητό, τα οποία φέρονυν πολλούς τουρίστες εδώ. Θέλουμε αυτούς τους ανθρώπους να απολαμβάνουν επίσης και το ποδόσφαιρο. Να γίνουν οπαδοί της ομάδας μας, έτσι ώστε όταν επιστρέφουν στην χώρα τους να μας υποστηρίζουν!», τόνισε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στον Μπαλντίνι, ο οποίος είναι γενικός διευθυντής στην ομάδα και τον Λούις Ενρίκε, ο οποίος είναι προπονητής, τόνισε: «Είμαι αισιόδοξος ότι ο Μπαλντίνι θα τα καταφέρει με τον ατζέντη του Ντε Ρόσι και μπορώ να εγγυηθώ ότι κανείς δεν θέλει να κερδίζει περισσότερο από τον Λούις Ενρίκε. Και αυτό επίσης θέλουμε να κάνουμε εμείς με την Ρόμα».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
